DECOL: João Carrilho ile Görsel/İşitsel Semineri-Dub Video Connection

güncelleme: yayınlama:

Tarih: 6 Şubat 2016, Cumartesi
Saat: 18.00
Yer: BLOK art space (Çukurcuma)

Sanatçı: João Carrilho

“DECOL Academy, Görsel/İşitsel Akademi seminerleri kapsamında Dub Video Connection ’ı size getiriyor!”

Etkinlik, İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi ve İstanbul Kalkınma Ajansı desteğiyle; Dub Video Connection ve BLOK art space işbirliğiyle düzenlenmektedir.

DECOL Hakkında
DECOL (Digital Experience Collective), Türkiye’nin ilk dijital sanat kooperatifidir. Sanatsal ürünler, eserler ve deneyimler yaratan, bunları sergileyen ve performansını gerçekleştiren; iş, eğlence ve sanat dünyasında etkin şekilde kullanılacak hale dönüştüren bir oluşumdur.

DECOL Kooperatif’i, dijital sanatları iş dünyasıyla entegre ederek elde ettiği gelirden ayırdığı bütçeyle, genç potansiyelleri bu alanda eğitmek, teknik imkanlar yaratarak sektörün çarklarından bağımsız çalışabilmelerini sağlamak ve enerjilerini kendi organizmasına aktarmak için sektör ve üretime odaklı; eğitici seminer, kurs, workshop, sergi gibi etkinlikler düzenlemektedir. Bu amaçla 2015 yılında DECOL Academy ‘yi yaratmıştır.

Dub Video Connection Hakkında
Dub Video Connection, 1997 yılında Lizbon’da oluşturulmuş; oluşumunu multimedya sanatlara ve etkileşimlere adamış bir çokludisiplin stüdyosudur.
Film yönetimi ve prodüksiyonu, grafik ve hareket tasarımı, sanatçı ve festivaller adına görsel kimlik yaratma, projeksiyon haritalama ve 3B görsel oluşturma, interaktif sistemler, görsel ürünler ve performanslar alanında teknik uygulamalar meydana getirmek adına fikir ve proje üretmek Dub Video Connection’ın yaptığı işlerden sadece birkaçıdır.
Dub Video Connection, görsel anlatımı ve kimliği harmanlamak adına son teknolojiyle yeteneklerini birleştirir; izleyiciye sunar.

Daha fazla bilgi için: http://dubvideo.net/

Seminer İngilizce gerçekleştirilecektir.