Spor Yöneticiliği Özel Yetenek Sınavı (2016)

Başvuru Dönemi: 15 Nisan - 27 Mayıs 2016
Yazılı Sınav: 28 Mayıs 2016 Cumartesi / 10.00-11.30 / santralistanbul Kampüsü, ÇSM 403-404

Program Hakkında Bilgilendirme ve Ön Görüşme: 28 Mayıs 2016 Cumartesi / 15.00-17.00
(Sportsnet Group Ofisi’nde yapılacaktır)

Mülakat: 29 Mayıs 2016 / 09.00-17.00 / santralistanbul Kampüsü, ÇSM-403
(Mülakatlar randevu usulü ile yapılacaktır)

Burs İmkânları:
Özel Yetenek Sınavı sonuçlarına göre, kesin kayıt yaptırmak üzere programa davet edilecek tüm başarılı adaylara  % 50 ve % 100 oranlarında burs imkânları sunulacaktır.

Gerekli evraklar:
• Başvuru formu ( Web sayfasından online başvuru yapıldıktan sonra olarak alınan form çıktısı)
• YGS Sonuç Belgesi Çıktısı
• Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
• 2 adet fotoğraf
• Ön kayıt ücret ödendi belgesi (ön kayıt ücreti olan 100 TL’nin adayın TC kimlik no’su ve adına yatırıldığını belirten dekontun aslı)
Önkayıt ücreti olan 100 TL, Garanti Bankası’na yatırılabilir.
Hesap bilgileri: Garanti Bankası Çağlayan Şubesi IBAN NO: TR20 0006 2000 4030 0006 2013 02

Özel Yetenek Sınavı'na başvurmak için tıklayınız. (Başvuru sistemi 15 Nisan’da aktif olacaktır.)

Yetenek sınavı ön kayıt işlemlerinin tamamlanabilmesi için, gerekli evrakların başvuru döneminde (sınavdan önce)   İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü Öğrenci İşleri Ofisi (ÇSM binası, Z-112)’ne teslim edilmelidir.

Yetenek Sınavı’na gelirken, öğrencilerin “Ön kayıt tamamlandı” belgesini yanlarında getirmeleri gerekmektedir; belgesiz öğrenci sınava alınmayacaktır. Bu belgeyi, santralistanbul Kampüsü Öğrenci İşleri Ofisi (ÇSM binası, Z-112)’nden ön kayıt başvuru işlemlerini tamamladıktan sonra temin edebilirler.

Evrakların teslim edilmiş olması ve takibi öğrencilerin sorumluluğundadır.

Yetenek Sınavı’nın yapılacağı yerin adresi ve ulaşım bilgileri:
santralistanbul Kampüsü
Eski Silahtarağa Elektrik Santralı
Kazım Karabekir Cad. No:2/13 34060 Eyüp/İstanbul

Kabataş Vapur İskelesi – Hekimoğlu Ali Paşa Çeşmesi önü saat 08:00’den itibaren santralistanbul Kampüsü'ne ücretsiz servis kalkmaktadır.
Shuttle saatleri için detaylı bilgi: http://www.bilgi.edu.tr/tr/universite/ulasim/shuttle/?universite-ulasim-menu

Program hakkında bilgilendirme ve ön görüşmenin yapılacağı yerin adresi ve ulaşım bilgileri:
Sportsnet Group: Dereboyu 2. Cadde, Ata Center No: 15 K:G1 34398 Maslak/İstanbul

Sportsnet Group’ a gelmek için Yenikapı-Hacıosman metro hattını kullanabilirsiniz. İTÜ Maslak Durağı’nda inip, Plazalar Çıkışı’ndan caddeye çıkın. Trafik ışıklarından karşıya geçinrek 200 metre yürüyere Ata Center’a ulaşabilirsiniz.
Kendi aracıyla gelecek olanlar için adres harita: http://www.sportsnet.com.tr/contact