Yetkinlik Değerlendirme Programı (LPA)

BİLGİ-Laureate Yetkinlik Değerlendirme Programı, yeni mezunları başarılı kılan ve iş dünyasında önemli olan yetkinliklerin ölçülmesi için tasarlanmıştır. Program’ın öncelikli amacı, değerlendirme sonucunda elde edilen geribildirimleri dikkate alarak öğrencilerin iş hayatına daha iyi hazırlanmasına yardımcı olmak ve mezuniyet sonrası insan kaynağı olarak daha fazla tercih edilmelerine yardımcı olmaktır.

Güvenilirliği ve geçerliliği, dünya çapında akademisyen, öğrenci ve işveren norm gruplarıyla yapılan çalışmalar sonucu kanıtlanmış olan Yetkinlik Değerlendirme Programı’na katılarak;

İş hayatında başarılı olabilmek için gerekli becerileri daha iyi kavrayıp, bu becerileri nasıl geliştirebileceğinizi öğrenebilir, Yetkinlik Değerlendirme Programı sonucunda verilen sertifika sayesinde, işverenlere sahip olduğunuz becerileri ve bu becerilerin seviyelerini kanıtlayabilir, Gelişime açık yönlerinizi öğrenme şansı elde ederek, bu yönlerinizi kuvvetlendirme konusunda harekete geçebilirsiniz.

Program’a lisans programlarının birinci ve dördüncü sınıf öğrencileri kabul edilecektir.

18 Nisan tarihinde başlayacak olan Program ücretsizdir ve kontenjanla sınırlıdır.

Son başvuru tarihi: 13 Mayıs 2016

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için: http://www.bilgikariyer.com/pages/yetkinlik-degerlendirme-programi-lpa/