Moda Tasarımı Özel Yetenek Sınavı Sonuçları (2016)

2-3-4 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılan  Moda Tasarımı Lisans Programı Özel Yetenek Sınavı Sonuçları aşağıdadır:

Yapılan Yazılı Sınav, Mülakat ve/veya Seçmeler neticesinde % 100 ÖSYM Bursu Almaya Hak Kazananlar:
1. Sinan Özen
2. Şerife Defne Gündüz
3. Sümeyye Karabulut

Moda Tasarımı Programı'nın kontenjanı 50 öğrencidir. Bu sebeple, asil listede kazanan öğrenci sayısı 50 olarak açıklanmıştır. ÖSYM’den ek kontenjan talebimiz olmuştur; onaylanması durumunda yedek listede adı başarı sıralamasında göre 10 kişi de asil listeye alınarak açıklanacaktır.

Yetenek Sınavı'nı başarıyla tamamlayıp, asil listede kayıt yaptırmaya hak kazanan tüm öğrenciler % 50 BİLGİ Bölüm Bursu’nu almaya hak kazanmışlardır.

Asil Liste:
(Liste alfabetik sıraya göre sıralanmıştır.)

Ahmet Can Hızlı

Songül Çakır
Suade Tikmak
Tuğba Bozkurt

Asil Liste’deki Öğrencilerin Kayıtları: 17 Mayıs-3 Haziran (saat 09.00-17.00 arası) tarihleri arasında yapılacaktır.

Yedek Liste’deki Öğrencilerin Kayıtları: 6 Haziran-17 Haziran  tarihleri arasında yapılacaktır.

Kayıtlar belirtilen tarihlerde, haftaiçi  09.00-17.00 saatleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü (ÇSM binası, Z-112) Öğrenci İşleri Ofisi’nde yapılacaktır. (Resmi tatil günleri hariç)

Asil listede kazanan öğrencilerin belirtilen tarihlerde kayıt yaptırmamış olmaları halinde, boş kalacak kontenjanlara yedek listeden öğrenciler %50 ÖSYM bursuyla  kayıt yaptırabileceklerdir.

Kayıt için Gerekli Belgeler:
Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılamaz. Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez. Ancak aslının getirilmesi suretiyle Üniversite tarafından onaylı örneği kabul edilir. Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz. Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

• YGS Sonuç Belgesi internet çıktısı
• Lise  diplomasının aslı veya diploması hazır olmayanlar için yeni tarihli mezuniyet belgesi (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz).
• Nüfus cüzdanın aslı
• Öğrenim ücreti **

* Henüz lise diploması (ya da diploması hazır olmayanlar için yeni tarihli mezuniyet belgesi) almamış olan öğrenciler “bir yıllık öğrenim ücretinin” en az %10‘u ödenerek ŞARTLI KAYIT yaptırabilirler. Bu durumdaki öğrenciler, “KESİN KAYIT” işlemlerini diploma ya da lise mezuniyet belgelerini getirdikten sonra tamamlayabileceklerdir.

** Ödeme şekli:

Peşin veya kredi kartına 9 taksit şeklinde ödenir.
Nakit ödemelerde kullanılacak banka hesap numarası: Garanti Bankası Çağlayan Şubesi: IBAN NO: TR20 0006 2000 4030 0006 2013 02

Önemli Not: Öğrencinin açık adının ve okul numarasının (ya da TC kimlik no) dekontun açıklama kısmında belirtilmesi şarttır.

Taksitli ödeme seçeneğinde kullanılacak kredi kartları: Bonus, Shop & Miles, Flexi, Maximum,  Cardfinans, Worldcard (Vakıfbank&YKB),  Axess, Wings, Fish ve Paraf

Çek ve senet kesinlikle kabul edilmemektedir.