Görevli Öğrenci Programı (Yaz dönemi) -Kısmi zamanlı-

Kısmi Zamanlı Statüde Öğrenci Çalıştırma

2016 yaz döneminde (Temmuz-Ağustos-Eylül) açık olan kadrolar için Görevli Öğrenci Programı başvuruları 9 Haziran 2016 günü saat 14.00’e kadar alınacaktır.(Sadece 8 Haziran 2016 günü başvuru alınmayacaktır.)

İlgilenen öğrencilerin doldurdukları başvuru formlarını, Kariyer Merkezi Görevli Öğrenci Programı Ofisi’ne (santralistanbul Kampüsü, ÇSM Binası, Z-110 no’lu oda) bizzat başvurarak -kısa bir görüşme ile- teslim etmeleri gerekmektedir.

Yaz Okulu’na devam edecek öğrenciler için, başvuruların ders programları kesinleştikten sonra yapılması ve açıklama metninin dikkatle okunması rica olunur.

Birimlerinde görevlerine devam edecek olan öğrencilerin de var olan başvurularını son başvuru tarihini geçmeden Görevli Öğrenci Programı Ofisi’ne gelerek güncellemeleri ve yeni sözleşme imzalamaları gerekmektedir.

Başvuru Formu ve Açıklama Metni için lütfen tıklayınız.