Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Özel Yetenek Sınavı Sonuçları (2016)

21-22 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılan Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Lisans Programı Özel Yetenek Sınavı Sonuçları aşağıdadır:

YÖNETİM ALANI:

Yapılan Yazılı Sınav, Mülakat ve/veya Seçmeler neticesinde %100 ÖSYM Bursu Almaya Hak Kazananlar Asil Listesi:
1. Nisa Nur Şenol
2. Kutay Ekmen

Yapılan Yazılı Sınav, Mülakat ve/veya Seçmeler neticesinde %100 ÖSYM Bursu Almaya Hak Kazananlar Yedek Listesi:
3. Alım Sude Sezer
4. Ece Devrim Küreksiz

Yedek Liste’de isimleri yer alan öğrenciler (Alım Sude Sezer ve Ece Devrim Küreksiz) ancak %100 ÖSYM Bursu Almaya Hak Kazanan Asil Listesi’ndeki aday öğrenciler (Nisa Nur Şenol ve Kutay Ekmen) belirtilen süre içinde (30 Mayıs-10 Haziran 2016) kayıtlarını yaptırmadığı takdirde %100 ÖSYM Bursu ile kayıt yaptırmaya hak kazanacaklardır.

Asil listedeki iki aday öğrencinin de açıklanan tarihlerde kayıt yaptırması halinde, %100 ÖSYM Bursu Almaya Hak Kazananlar Yedek Listesi’ndeki aday öğrenciler, %50 BİLGİ Bölüm Bursu Asil Listesi’ne eklenerek değerlendirileceklerdir.

Asil listedeki adaylardan birinin kayıt yaptırmaması halinde, %100 ÖSYM Bursu hakkı önce Alım Sude Sezer’e, ardından Ece Devrim Küreksiz’e tanınacaktır.

Yetenek Sınavı'nı başarıyla tamamlayıp, asil listede kayıt yaptırmaya hak kazanan tüm öğrenciler % 50 BİLGİ Bölüm Bursu’nu almaya hak kazanmışlardır.

Asil Liste:

4. Yağmur Atalan
5. Ayça Yiğitoğlu
6. Doğa Rıza Demirhan

Yedek Liste’de isimleri yer alan öğrenciler (Yağmur Atalan, Ayça Yiğitoğlu ve Doğa Rıza Demirhan) ancak %100 ÖSYM Bursu Almaya Hak Kazanan Asil Listesi’ndeki aday öğrenciler (Birsel Kılınçcı, Ayşecan Özen ve Tolga Cuğ) belirtilen süre içinde (30 Mayıs-10 Haziran 2016) kayıtlarını yaptırmadığı takdirde %100 ÖSYM Bursu ile kayıt yaptırmaya hak kazanacaklardır.

Asil listedeki adaylardan birinin kayıt yaptırmaması halinde, %100 ÖSYM Bursu hakkı önce Yağmur Atalan’a, ardından Ayça Yiğitoğlu’na ve son olarak Doğa Rıza Demirhan’a tanınacaktır.

Asil Liste:

Yaren Elçin Gür
Yeraz Çağlayan
Yiğit Atik

Asil Liste’deki Öğrencilerin Kayıtları: 30 Mayıs-10 Haziran (saat 09.00-17.00 arası) tarihleri arasında yapılacaktır.

Yedek Liste’deki Öğrencilerin Kayıtları: 13 Haziran-24 Haziran  tarihleri arasında yapılacaktır.

Kayıtlar belirtilen tarihlerde, haftaiçi  09.00-17.00 saatleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü (ÇSM binası, Z-112) Öğrenci İşleri Ofisi’nde yapılacaktır. (Resmi tatil günleri hariç)

Asil listede kazanan öğrencilerin belirtilen tarihlerde kayıt yaptırmamış olmaları halinde, boş kalacak kontenjanlara yedek listeden öğrenciler %50 ÖSYM bursuyla  kayıt yaptırabileceklerdir.

Kayıt için Gerekli Belgeler:
Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılamaz. Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez. Ancak aslının getirilmesi suretiyle Üniversite tarafından onaylı örneği kabul edilir. Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz. Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

• YGS Sonuç Belgesi internet çıktısı
• Lise  diplomasının aslı veya diploması hazır olmayanlar için yeni tarihli mezuniyet belgesi (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz).
• Nüfus cüzdanın aslı
• Öğrenim ücreti **

* Henüz lise diploması (ya da diploması hazır olmayanlar için yeni tarihli mezuniyet belgesi) almamış olan öğrenciler “bir yıllık öğrenim ücretinin” en az %10‘u ödenerek ŞARTLI KAYIT yaptırabilirler. Bu durumdaki öğrenciler, “KESİN KAYIT” işlemlerini diploma ya da lise mezuniyet belgelerini getirdikten sonra tamamlayabileceklerdir.

** Ödeme şekli:
Peşin veya kredi kartına 9 taksit şeklinde ödenir.
Nakit ödemelerde kullanılacak banka hesap numarası: Garanti Bankası Çağlayan Şubesi: IBAN NO: TR20 0006 2000 4030 0006 2013 02

Önemli Not: Öğrencinin açık adının ve okul numarasının (ya da TC kimlik no) dekontun açıklama kısmında belirtilmesi şarttır.

Taksitli ödeme seçeneğinde kullanılacak kredi kartları: Bonus, Shop & Miles, Flexi, Maximum,  Cardfinans, Worldcard (Vakıfbank&YKB),  Axess, Wings, Fish ve Paraf

Çek ve senet kesinlikle kabul edilmemektedir.