“Selfie’ni Çek Sevgini Paylaş” Fotoğraf Yarışması

güncelleme: yayınlama:

BİLGİ Hayvan Dostları İnisiyatifi ve PUBLICA Öğrenci İletişim Ajansı katkılarıyla gerçekleşen “Selfie’ni Çek Sevgini Paylaş” yarışmasına katılmak için fotoğraflarınızı #kampüstekidostlar hashtagi ile @bilgihayvandostlari hesabını mentionlayarak Instagram’da paylaşabilirsiniz.

Son katılım tarihi: 10 Haziran 2016

Ödüller:
Birinciye: Fujifilm Instax fotoğraf makinesi
İkinciye: Urbanears kulaklık
Üçüncüye: Ttec powerbank

INSTAGRAM YARIŞMASI KATILIM KURALLARI:

1. Yarışmaya katılım ücretsizdir.
2. Yarışma, Facebook ve Instagram ile alakalı değildir. Facebook ve Instagram yarışmayı yönetmemekte, maddi olarak desteklememekte veya yarışmadan maddi çıkar sağlamamaktadır.
3. 18 yaşından küçük olanlar bu yarışmaya katılamaz; katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödül verilmez.
4. Kullanıcılar fotoğraflarında #kampüstekidostlar etiketini ve @bilgihayvandostlari ismini kullanmalıdır.
5. Katılımcılar, Instagram'a #kampüstekidostlar etiketi ve ile yükledikleri fotoğrafların Publica Ajans'ın ve İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin sosyal medya hesaplarında kullanılmasına izin vermektedirler.
6. Katılımcıların Instagram profillerinin erişime açık olması gerekmektedir.
7. Katılımcıların yükledikleri fotoğrafların kampanya konusuna, koşullarına, genel ahlak kurallarına uygunluğu BİLGİ Hayvan Dostları tarafından tayin edilmiş moderatör yetkilileri tarafından kontrol edilecektir. Bu koşullara uymayan fotoğraflar kampanya kapsamına alınmayacaktır.
8. Katılımcılar, #kampüstekidostlar etiketi ile koydukları fotoğrafların sadece birisi ile yarışmaya katılmış sayılacaktır. Aynı kullanıcı birden fazla fotoğraf ile yarışmaya katılıyorsa en çok beğeni alan fotoğraf değerlendirmeye alınacaktır.
9. Katılımcıların, Instagram hesabına yükledikleri fotoğrafların yarışma başlangıç tarihi itibariyle (01.06.2016) kullanıcıların kendi Instagram hesabından yayınlanması gerekmektedir. Daha önceden yayınlanmış fotoğraflar değerlendirilmeye alınmayacaktır.
10. Yarışma 10.06.2016 Cuma günü sona erecektir. Gerekli adımları eksiksiz olarak yapan ve en fazla beğeni alan fotoğrafların seçilmesiyle birlikte kazananları BİLGİ Hayvan Dostları (@bilgihayvandostlari) Instagram sayfasından açıklanacak ve kazananlarla Instagram üzerinden iletişime geçilecektir.
11. BİLGİ Hayvan Dostları kampanya boyunca, yarışma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı saptanan ya da haksız yollardan kazanılan puanları tespit etmesi durumunda katılımcıyı diskalifiye etme hakkına sahiptir.
12. Kazanılan ödül devredilemez, değiştirilemez ve nakit karşılığı talep edilemez. Yarışma toplamında bir kişi bir kere ödül kazanabilir, birden fazla ödül kazanamaz.
13. BİLGİ Hayvan Dostları Grubu üyeleri yarışmaya katılamaz; katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödülleri verilmez.
14. BİLGİ Hayvan Dostları yarışma ödüllerini, tarihini, yarışma kapsamını, yarışma kurgu ve yapısını önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.
15. Yarışmaya katılan herkes yukarıda geçen tüm yarışma şartlarını okumuş ve anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.