Joytürk Akustik’e 4 yılda 4 ödül

güncelleme: yayınlama:

Her aşaması İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencileri tarafından gerçekleştirilen TVJ 488 Joytürk Akustik dersi ile öğrencilerimiz, 13.sü gerçekleştirilen Radyo Boğaziçi Ödül Töreni’nde “En İyi Müzik Programı” ödülüne layık görüldü.

Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan ve Türkiye’nin ilk üniversite radyolarından biri olan Radyo Boğaziçi’nin düzenlediği Müzik Ödülleri bu yıl da BÜMED’in (Boğaziçi Mezunlar Derneği) bahçesinde büyük bir açılışla gerçekleşti. 

Müziğin farkılı alanlarında üretim yapanların ödüllendirildiği törene Nükhet Duru, Gülşen, Ceza, Yasemin Mori ve Okan Bayülgen gibi sanatçıların yanı sıra ünlü söz yazarları, bloggerlar ve klip yönetmenleri de katıldı.  Her aşaması İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencileri tarafından gerçekleştirilen ‘’Joytürk Akustik’’ programı ise “En İyi Müzik Programı” ödülüne layık görüldü.  Bu yılki ödülle birlikte İstanbul Bİlgi Üniversitesi öğrencileri dördüncü kez aynı kategorinin en iyisi oldu.  

Yaklaşık iki saat süren törende, ödüllerini almaya gelemeyen bazı sanatçılar yolladıkları videolarla teşekkür konuşmalarını katılımcılarla paylaştılar. Ödül almaya gelen misafirler dışında töreni izlemeye gelen çok sayıda öğrenci de katıldı. “En İyi Radyo Programı” ödülünü alan Okan Bayülgen sahneye kızı İstanbul ile birlikte çıktı. Sahneden tören organizasyonunda çalışan öğrencilere de teşekkür eden Okan Bayülgen’in şakaları izleyicileri gülümsetti. Bu yılın ‘’Radyo Boğaziçi Onur Ödülü’’ Nükhet Duru’ya verildi. 

İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi, Medya Bölümü Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Programı ve Spektrum Medya ortaklığıyla 2012 yılında hayata geçirilen proje, 5 yıldır öğrencilerin en çok ilgisini çeken dersler arasında yer alıyor. Öğrencilerin büyük bir çaba ve disiplin sonucunda ortaya çıkardığı proje, TVJ 488 koduyla öğretim görevlisi Oğuz Yenen tarafından 5 yıldır sürdürülen bir ders. 

Dersle ilgili detaylı bilgi için tıklayın