Tam Zamanlı Statüde ÖSS Kayıtları Çalışma Duyurusu (Kuştepe)

28 Temmuz itibariyle kontenjan dolduğu için yeni başvuru alınamayacaktır.
************************************
10-24 Ağustos 2016
arası ÖSS kayıtları sürecinde Kuştepe Öğrenci İşleri Ofisi’nde “Tam Zamanlı Belirli Süreli” statüde görev almak isteyen öğrencilerin başvuruları, en geç 1 Ağustos 2016 Pazartesi günü saat 14.00’e kadar alınacaktır. Görev almak isteyen ve aşağıdaki kriterlere uyan Üniversitemiz öğrencilerinin başvuru formlarını doldurup, Öğrenci İşleri Ofisi (santralistanbul Kampüsü, ÇSM)’ne bizzat teslim etmeleri gerekmektedir.

Görev Tanımı:
ÖSS kayıtları sürecinde yönlendirme yapılması, fotoğraf çekilmesi, kimlik kartı basımı, paso, kimlik, vb. materyal dağıtımı, fotokopi çekimi, dosya arşivleme, düzenleme, ofise başvuru için gelen öğrenci ve velileri karşılama, ilgili birim veya yetkiliye yönlendirme ve genel ofis desteği

İstenilen Özellikler: Ofis işlerine yatkın, insan ilişkileri olumlu, sosyal yönü gelişmiş, çalışma saatlerine uyum gösterebilen, güvenilir, dikkatli, yoğun ofis temposuna uyum sağlayabilecek, bilgisayar kullanabilen ve MS Office programlarına hâkim, Kuştepe Kampüsü’nde öğrenim gören, staj yapmayan/yapmayacak olan  1.veya 2. sınıf öğrencileri.

Başvuru Formu için tıklayınız.

Başvuruda dikkat edilecek hususlar:
• Yarı zamanlı görevli öğrencilik çalışmasıyla eş zamanlı olarak çalışılamaz.
• Yaz okulu dersi alan öğrenciler çalışamaz.
• Lisans veya önlisans öğrenimine başlamış olmak, hazırlık sınıfını geçmiş olamk, not ortalamasının 2.00‘nin altında olmaması ve disiplin cezası alınmamış olması gerekmektedir.
• Tam zamanlı çalışacak öğrenciler sigortalı çalışacaklarından, yeşil pasaportları veya yetim maaşları gibi imkânlardan faydalanamazlar. KYK bursu ya da katkı kredisi alanların ise, başvuru yapmadan önce Kredi Yurtlar Kurumu ilgililerine danışmaları gerekmektedir.
• Başka bir kurumda zorunlu veya isteğe bağlı staj yapamazlar.

Başvuruda istenen belgeler:
• Başvuru Formu
• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

İşe başlanması kesinleşmesi halinde:
• Garanti Bankası (Garanti Bankası Çağlayan Şubesi’nden hesap açılması)
• (Varsa) SGK Numarası
• İş sözleşmesi (İşe giriş esnasında Öğrenci İşleri Ofisi’nde imzalanacaktırç)