Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Özel Yetenek Sınavı Sonuçları (2016) -2. Etap-

güncelleme: yayınlama:

3-4 Ağustos 2016 tarihlerinde yapılan Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Lisans Programı II. Etap Özel Yetenek Sınavı Sonuçları aşağıdadır. Listeler alfabetik olarak sıralanmıştır.

YÖNETİM ALANI:

Yapılan Yazılı Sınav, Mülakat ve/veya Seçmeler neticesinde;
%50 ÖSYM Bursu ile Kayıt Yaptırmaya Hak Kazananlar Asil Listesi:

1. Baran Can Yeşil
2. Barın Gültekin
3. Şems Efe Özdemir
4. Turan Tayar

Yapılan Yazılı Sınav, Mülakat ve/veya Seçmeler neticesinde;
%50 ÖSYM Bursu ile Kayıt Yaptırmaya Hak Kazananlar Yedek Listesi:

5. Ceren Bozkurt
6. İlke Karabacak

Yedek Liste’de ismi yer alan öğrenciler (Ceren Bozkurt ve İlke Karabacak) ancak %50 ÖSYM Bursu Almaya Hak Kazanan Asil Listesi’ndeki aday öğrenciler (Baran Can Yeşil, Barın Gültekin, Şems Efe Özdemir ve Turan Tayar) belirtilen süre içinde (9-17 Ağustos 2016) kayıtlarını yaptırmadığı takdirde %50 ÖSYM Bursu ile kayıt yaptırmaya hak kazanacaktır.

SAHNE SANATLARI ALANI:

Yapılan Yazılı Sınav, Mülakat ve/veya Seçmeler neticesinde;
 %50 ÖSYM Bursu ile Kayıt Yaptırmaya Hak Kazananlar Asil Listesi:

1. Alara Özlük
2. Berk Arcan
3. Didem Topatan
4. Gülce Bulduk 
5. İlayda Deringör
6. Laçin Ergül
7. Melek Selin Olcay
8. Onur Emre Başlan

Asil Listedeki Öğrencilerin Kayıtları: 9-17 Ağustos 2016 (saat 09.00-17.00 arası) tarihleri arasında yapılacaktır.

Yedek Listedeki Öğrencilerin Kayıtları: 17-25 Ağustos 2016 tarihleri arasında yapılacaktır.  

Kayıtlar belirtilen tarihlerde, haftaiçi  09.00-17.00 saatleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü (E1 Binası) Öğrenci İşleri Ofisi’nde yapılacaktır. (Resmi tatil günleri hariç.)

Asil listede kazanan öğrencilerin belirtilen tarihlerde kayıt yaptırmamış olmaları halinde, boş kalacak kontenjanlara yedek listeden öğrenciler %50 ÖSYM Bursu’yla kayıt yaptırabileceklerdir. 

Kayıt için Gerekli Belgeler:
Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılamaz. Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez. Ancak aslının getirilmesi suretiyle Üniversite tarafından onaylı örneği kabul edilir. Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz. Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez. 

• YGS Sonuç Belgesi internet çıktısı
• Lise  diplomasının aslı veya diploması hazır olmayanlar için yeni tarihli mezuniyet belgesi (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz).
• Nüfus cüzdanın aslı
• Öğrenim ücreti **

* Henüz lise diploması (ya da diploması hazır olmayanlar için yeni tarihli mezuniyet belgesi) almamış olan öğrenciler “bir yıllık öğrenim ücretinin” en az %10‘u ödenerek ŞARTLI KAYIT yaptırabilirler. Bu durumdaki öğrenciler, “KESİN KAYIT” işlemlerini diploma ya da lise mezuniyet belgelerini getirdikten sonra tamamlayabileceklerdir.

** Ödeme şekli:
Peşin veya kredi kartına 9 taksit şeklinde ödenir.
Nakit ödemelerde kullanılacak banka hesap numarası: Garanti Bankası Çağlayan Şubesi: IBAN NO: TR20 0006 2000 4030 0006 2013 02

Önemli Not: Öğrencinin açık adının ve okul numarasının (ya da TC kimlik no) dekontun açıklama kısmında belirtilmesi şarttır.

Taksitli ödeme seçeneğinde kullanılacak kredi kartları: Bonus, Shop & Miles, Flexi, Maximum,  Cardfinans, Worldcard (Vakıfbank&YKB),  Axess, Wings, Fish ve Paraf

Çek ve senet kesinlikle kabul edilmemektedir.