Moda Tasarımı Özel Yetenek Sınavı - Ek Yerleştirme (2016)

güncelleme: yayınlama:

Başvuru Dönemi: 24 Ağustos -31 Ağustos
Çizim Sınavı ve Mülakatlar: 01 Eylül
Sınav Saati: 10.00
Sınav yeri:  Dolapdere Kampüsü, Moda Tasarımı Atölyesi (D-173) 
 

Moda Tasarımı Lisans Programı Özel Yetenek Sınavı ön kayıt başvurusu için  lütfen tıklayınız.  
Son başvuru tarihi: 31 Ağustos 2016


Yetenek sınavı ön kayıt işlemlerinin tamamlanabilmesi için, aşağıdaki evrakların en geç 31 Ağustos saat 17.00’ye kadar İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü (ÇSM binası, Z-112) Öğrenci İşleri Ofisi’ne teslim edilmelidir. Evrakların bu tarihe kadar teslim edilmiş olması ve takibi öğrencilerin sorumluluğundadır.

Gerekli evraklar:

• Online kayıt sonucu verilen başvuru belgesi ( Yetenek Sınavı ön kayıt esnasında online olarak verilen başvuru formunun çıktısı)
• YGS Sonuç belgesi 
• Nüfüs cüzdanı aslı ve fotokopisi
• 2 adet fotoğraf 
• Ön kayıt ücret ödendi belgesi (ön kayıt ücreti olan 100 TL’nin adayın TC kimlik no’su ve adına yatırıldığını belirten dekontun aslı)
Önkayıt ücreti olan 100 TL, Garanti Bankası’na yatırılabilir.

Hesap bilgileri: Garanti Bankası Çağlayan Şubesi IBAN NO: TR20 0006 2000 4030 0006 2013 02


Yetenek Sınavı ön kaydını tamamlayan öğrenciler 444 0 428 ‘i arayarak veya
 fashion@bilgi.edu.tradresine mail göndererek sınav günü ve saati için randevu almaları gerekmektedir. Randevu almayan öğrenciler sınava kabul edilmeyecektir. 

Yetenek Sınavı’na gelirken, öğrencilerin “Ön kayıt tamamlandı” belgesini yanlarında getirmeleri gerekmektedir; belgesiz öğrenci sınava alınmayacaktır. Bu belgeyi, santralistanbul Kampüsü Öğrenci İşleri Ofisi (ÇSM binası, Z-112)’nden ön kayıt başvuru işlemlerini tamamladıktan sonra temin edebilirler.

Özel Yetenek Sınavları “Çizim Sınavı” ve “Mülakat” şeklinde  yapılacaktır. Çizim sınavı saat 10.00’da başlamaktadır. 

Öğrencilerin sınava gelirken yanlarında portfolyolarını ve geçmiş çalışmalarını da getirmeleri gerekmektedir. Portfolyolar mülakatlarda incelenerek aynı gün, öğrenciye geri teslim edilmektedir. 

Öğrencinin sınava gelirken, çizim kalemi, silgi, kalemtraş gibi temel çizim malzemelerini de yanlarında bulundurmaları gerekir.

Dolapdere Kampüsü'ne ulaşım için tıklayınız