Lisans-Önlisans Ders Kayıtları için son hatırlatmalar

6 Şubat -10 Şubat 2017 tarihleri arasında yapılacak olan 2016-2017 Bahar Dönemi Ders Kayıtları için son hatırlatmalar:

Henüz ders kayıt randevunuzu almadıysanız, “Öğrenci Sayfanız”dan randevunuzu alınız. Ders kayıt randevunuzu kaçırırsanız, aynı sayfadan yeni gün ve saate randevu alabilirsiniz. Randevunuz öncesinde ders programınızı oluşturun. Almak istediğiniz derslerde yer kalmamış olabilir; o nedenle alternatif birkaç ders daha düşünün. Üniversitemiz Akademik Danışmanlık İlkeleri kapsamında, sınamalı ve yetersiz öğrencilerimizin, ders kayıtları öncesinde Akademik Danışmanları ile görüşmeleri zorunludur. Aksi durumda, bu öğrencilerimizin ders kayıtları danışmanları tarafından onaylanmayacaktır. Bu nedenle, 6-10 Şubat 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek 2016-2017 bahar yarı yılı ders kayıtları için Akademik Danışmanınız ile görüşmeniz gerektiğini hatırlatmak isteriz. Kayıt esnasında bir problem yaşarsanız, info@bilgi.edu.tr adresine e-mail göndermenizi tavsiye ederiz. Yoğunluk nedeniyle, telefon ile iletişimde sorun yaşayabilirsiniz.

Ders kayıtları sunumu (lisans-önlisans) için tıklayın.