BİLGİ Kampüsleri Güvenlik Düzenlemeleri

Değerli BİLGİ’liler,

Üniversitemizin, son gelişmeler ışığında gözden geçirdiğimiz güvenlik sistemine dair yeni düzenlemeleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Halihazırda Dolapdere, Kuştepe ve Kozyatağı kampüslerinde olduğu gibi, santralistanbul Kampüsü’ne de girişler 1 Mart 2017’den itibaren BİLGİ kimlik kartları ile yapılabilecektir. Bunun yanı sıra, kampüslere ulaşım sağlayan tüm shuttle servislerinden faydalanabilmek için de BİLGİ kartlarınızı yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

Öğrenci kimlik kartlarını teslim almayanlar ilgili kampüsteki Öğrenci İşleri ofislerine başvurabilirler.
Akademik ve idari kadro yeni dağıtılan BİLGİ kimlik kartlarını kullanacaklardır.

Üniversite dışından santralistanbul Kampüsü’ne gelen ziyaretçilerimizin otopark tarafından giriş yapmaları; kimlik bırakıp ziyaretçi kartı aldıktan sonra kontrol noktasından geçmeleri gerekecektir.

Ziyaretçilerimiz 1 Mart’tan itibaren shuttle servislerini kullanamayacaktır

Kendi araçlarıyla gelen ziyaretçilerimiz ücretli otopark hizmetinden yararlanabilirler.
Toplu taşımayı kullanacak olanlar şehrin ana ulaşım noktalarından kalkan İETT otobüsleri ile gelebilirler. Kampüslerden geçen otobüs hat bilgisine İETT web sitesinde ‘Hat veya Durak Arayın’ kısmına aşağıda belirtilen durak isimlerini yazarak ulaşabilirsiniz.
santralistanbul için: Bilgi Üniversitesi durağı
* Kuştepe için: Kuştepe Muhtarlığı durağı
* Dolapdere için: Yenişehir durağı
* Kozyatağı için: Kozyatağı otobüs durağı

Ziyaretçilerimizin kampüslerimize metro ile ulaşmaları da mümkün.
* Kuştepe kampüsü: Mecidiyeköy metro durağı
* Kozyatağı kampüsü: Kozyatağı metro durağı
* Dolapdere Kampüsü: Taksim metro durağı (Dolapdere’ye taksi ile)

Rektör mesajı için tıklayın.

Click here for the English version.