Görevli Öğrenci Programı’ndan Duyuru

(Kısmi Zamanlı Statüde Öğrenci Çalıştırma)

Görevli Öğrenci Programı çerçevesinde, açılan kadrolar yerine yerleştirilmek üzere Yüksek Enerji Fiziği Uygulama ve Araştırma Merkezi-CERN Sergisi’nde görev almak isteyen öğrencilerin başvuruları 10 Nisan 2017 günü saat 14.00’e kadar alınacaktır.

İlgilenen öğrencilerin doldurdukları başvuru formlarını, Öğrenci Destek Merkezi Görevli Öğrenci Programı Ofisi’ne (santralistanbul Kampüsü,Öğrenci Destek Merkezi-1. Kat) bizzat teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru yapacak olan öğrencilerin, çalışabilecekleri boş zamanlarının netleşmiş olması, başka bir birimde çalışmıyor olmaları ve açıklama metninin dikkatle okunması rica olunur.

Gün içinde başvurular saat 09.00-12.30 ve 13.30-16.00 arası, son başvuru tarihinde ise saat 14.00’e kadar alınmaktadır.

Akademik dönem başı ve içinde başvuru formu doldurmuş olan öğrencilerimizin var olan başvurularına ek yapmaları yeterli olacaktır.

Başvuru Formu ve Açıklama Metni için lütfen tıklayınız.