Moda Tasarımı Özel Yetenek Sınavı (2017)

İstanbul Bilgi Üniversitesi Moda Tasarımı Özel Yetenek Sınavı başvuruları başlamıştır.

Başvuru için son tarih: 24 Mayıs 2017

Tarihler:
Başvuru Dönemi: 17 Nisan-24 Mayıs 2017
Çizim Sınavı ve Mülakat: 25-26-27 Mayıs 2017
Çizim Sınavı Saati ve Yeri: 09.30-10.30/ Dolapdere Kampüsü, Moda Tasarımı Atölyeleri
Mülakat Saati ve Yeri: 10.45-19.00 / Dolapdere Kampüsü, Moda Tasarımı Atölyesi (Adaylar sözlü sınava soyadına göre alfabetik olarak alınacaktır.)

Tüm sınav sonuçları Moda Tasarımı Bölümü ve İstanbul Bilgi Üniversitesi ana sayfası (http://www.bilgi.edu.tr) “Haberler” bölümünde duyurulacaktır.

Özel Yetenek Sınavı'na başvurmak için tıklayınız. (Başvuru sistemi 17 Nisan'da aktif olacaktır.)

Yetenek sınavı ön kayıt işlemlerinin tamamlanabilmesi için, aşağıdaki evrakların en geç 24 Mayıs 2017 saat 17.00’ye kadar İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü Öğrenci İşleri Ofisi (ÇSM binası, Z-112)’ne teslim edilmelidir.

Evrakların bu tarihe kadar teslim edilmiş olması ve takibi öğrencilerin sorumluluğundadır.

Gerekli evraklar:
• Başvuru formu (Web sayfasından online başvuru yapıldıktan sonra olarak alınan form çıktısı)
• YGS sonuç belgesi çıktısı
• Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
• 2 adet fotoğraf
• Ön kayıt ücret ödendi belgesi (ön kayıt ücreti olan 100 TL’nin adayın TC kimlik no’su ve adına yatırıldığını belirten dekontun aslı) Önkayıt ücreti olan 100 TL Garanti Bankası’na yatırılabilir.

Hesap bilgileri: Garanti Bankası Çağlayan Şubesi / IBAN NO: TR20 0006 2000 4030 0006 2013 02

Yetenek Sınavı’na gelirken, öğrencilerin “Ön kayıt tamamlandı” belgesini yanlarında getirmeleri gerekmektedir; belgesiz öğrenci sınava alınmayacaktır. Bu belgeyi, santralistanbul Kampüsü Öğrenci İşleri Ofisi (ÇSM binası, Z-112)’nden ön kayıt başvuru işlemlerini tamamladıktan sonra temin edebilirler.

Önemli Not: Yetenek Sınavı ön kaydını tamamlayan öğrenciler 444 0 428 ‘i arayarak veya info@bilgi.edu.tr adresine mail göndererek sınav günü ve saati için randevu almaları gerekmektedir (25, 26 ya da 27 Mayıs tarihlerinden birine randevu verilmektedir) . Randevu almayan öğrenciler sınava kabul edilmeyecektir.

Özel Yetenek Sınavları “Çizim Sınavı” ve “Mülakat” şeklinde  yapılacaktır.Çizim sınavı öğrenciye verilen randevu gününde, saat 9.30’da  başlamaktadır.

Öğrencilerin sınava gelirken yanlarında portfolyolarını ve geçmiş çalışmalarını da getirmeleri gerekmektedir. Portfolyolar mülakatlarda incelenerek aynı gün, öğrenciye geri teslim edilmektedir.

Öğrencinin sınava gelirken duralit,çizim kalemi, silgi, kalemtraş gibi temel çizim malzemelerini de yanlarında bulundurmaları gerekir.

Yetenek sınavının yapılacağı Dolapdere Kampüsü adresi:
Hacıahmet Mahallesi
Pir Hüsamettin Sokak No:20
34440 Beyoğlu İstanbul

Ayrıntılı bilgi için:
Hadiye Kılıçalp: hadiye.kilicalp@bilgi.edu.tr / 02123115118 / Dolapdere Kampüsü, D-173