BİLGİ Writing&Learning Center Workshops (Aralık-Ocak)

güncelleme: yayınlama:

BİLGİ Writing Center tarafından desteklenen ve İngilizce Hazırlık Programı öğretim görevlileri tarafından İngilizce yazı yazma, dil bilgisi, okuma, konuşma  ve dinleme becerilerinizi geliştirmeye yönelik hazırlanan ve Kuştepe Kampüsü’nde verilen“workshop”ların 2017-2018 Akademik yılı 2. dönemi 18 Aralık 2017 Pazartesi günü itibariyle başlıyor. 

Katılmak için “Öğrenci Sayfaları”nızın ‘Reservation System’ bölümünden ilerleyerek seçeceğiniz workshop konusuna göre randevu alabilirsiniz. Workshoplar 20 kişi ile sınırlıdır.  

Workshoplar sistemde haftalık olarak aktif olacaktır. Rezervasyon yaptırmak isteyen öğrenciler Workshop Çalışma Programını haftalık olarak takip edip, bir sonraki haftanın workshoplarına katılmak için her Çarşamba sistemden rezervasyon yapabilirler.

"SIS Sayfamdan BWLC Workshop Randevusunu Nasıl Alırım?"

Aralık 2017-Ocak 2018 Çalışma Programı için tıklayın.

UYARI: Birden fazla workshop’a kayıt yaptırabilirsiniz fakat kayıt yaptırdığınız workshop’lardan 2’sine katılmadığınız takdirde başka bir workshop’a kayıt yapma hakkınızı yıl sonuna kadar kaybedersiniz. 

Bunun yanında BİLGİ Writing&Learning Center haftanın 5 günü 10.00-16.30 saatleri arasında sizler için açık. İngilizce yazı yazma becerilerinizi geliştirmek için ‘writing tutor’larla ve Writing Center koordinatörüyle bire bir çalışmak için gelebilirsiniz. Bu çalışmalar için randevu alabilir ya da Kuştepe Kampüsü BZ-06 no’lu odaya istediğiniz zaman uğrayabilirsiniz. 

İletişim: Ebru Yalçın Özden / Dahili: 6224 / ebru.yalcin@bilgi.edu.tr/  writingcenter@bilgi.edu.tr  

Ayrıntılı bilgi için: http://bwlc.bilgi.edu.tr   

Instagram: @bilgiwlc

BİLGİ WRITING&LEARNING CENTER: Kuştepe Kampüsü, BZ-06

Workshoplarımızdan Bazıları: 
Writing:  Different types of topic sentences in body paragraphs  
Grammar:  Passive Voice               
Speaking:  Let’s Speak English