Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu / Spor Yöneticiliği - Doçent

güncelleme: yayınlama:

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN

Üniversitemiz Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu, Spor Yöneticiliği Lisans Programı’nda açık bulunan Doçentlik kadrosuna 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’na tabi olarak öğretim üyesi alınacaktır.

İlan Başvuru Tarihleri: 7 - 21 Haziran 2017 
Resmi Gazete İlan Tarihi: 7 Haziran 2017/ 30089

Adaylarda Aranan Özellikler:

Adayların Spor Yöneticiliği veya Uygulamalı İletişim bilim dalında doçentlik belgelerini almış olmaları, spor endüstrisi, spor pazarlaması, spor iletişimi, spor yönetimi ve markalaşma alanlarında eserlere sahip olmaları gerekmektedir.

Doçentlik kadrosuna başvuracak adaylar, İstanbul Bilgi Üniversitesi Akademik Atama ve Yükseltme Başvuru Formu, kimlik fotokopisi, özgeçmiş, doktora belgesi, doçentlik başarı belgesi (belgelerin asılları ile fotokopilerinin getirilmesi gerekmektedir), YÖK denklik belgesi (yurtdışından alınmış diplomalar için), bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyalarını 4 (dört) takım halinde başvuru dilekçelerine ekli olarak süresi içinde İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı’na teslim edeceklerdir. 

Eksik evrakla yapılan, süresi içinde yapılmayan başvurular ve postada meydana gelebilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Başvuru Adresi:
İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü
Personel Daire Başkanlığı
santralistanbul Kampüsü
Kazım Karabekir Cad.
No: 2/13 34060 Eyüp-İSTANBUL

Personel Daire Başkanlığı: 0212 311 63 37 / 0212 311 62 51