Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Özel Yetenek Sınavı Sonuçları (2017)

27-28 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılan Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Lisans Programı Özel Yetenek Sınavı Sonuçları aşağıdadır:

YÖNETİM ALANI:

Yapılan Yazılı Sınav, Mülakat ve/veya Seçmeler neticesinde % 100 ÖSYM Bursu Almaya Hak Kazananlar:

1. Yaren Özhuy
2. Seray Selan

Yapılan Yazılı Sınav, Mülakat ve/veya Seçmeler neticesinde % 100 ÖSYM Bursu Almaya Hak Kazananlar (YEDEK):

3. Deniz Ünligil
4. Utku Ergüder

Yedek Liste’de isimleri yer alan öğrenciler (Deniz Ünligil ve Utku Ergüder) ancak %100 ÖSYM Bursu Almaya Hak Kazanan Asil Liste’deki aday öğrenciler (Yaren Özhuy ve Seray Selan) belirtilen süre içinde (14 Haziran-14 Temmuz 2017) kayıtlarını yaptırmadığı takdirde %100 ÖSYM Bursu ile kayıt yaptırmaya hak kazanacaklardır.

Asil listedeki iki aday öğrencinin de açıklanan tarihlerde kayıt yaptırması halinde, %100 ÖSYM Bursu Almaya Hak Kazananlar Yedek Listesi’ndeki aday öğrenciler, %50 BİLGİ Bölüm Bursu Asil Listesi’ne eklenerek değerlendirileceklerdir.

Asil listedeki adaylardan birinin kayıt yaptırmaması halinde, %100 ÖSYM Bursu hakkı önce Deniz Ünligil, ardından Utku Ergüder’e tanınacaktır.

Yetenek Sınavı'nı başarıyla tamamlayıp, asil listede kayıt yaptırmaya hak kazanan tüm öğrenciler  % 50 BİLGİ Bölüm Bursu’nu almaya hak kazanmışlardır.

Asil Liste:
(Liste soyadına göre alfabetik olarak sıralanmıştır.)

Yedek Liste:
(Yedek liste kayıtları aşağıdaki kayıt sırasına göre yapılacaktır.)

Derin Yıldırım (1. Yedek) Betül Erişir (2. Yedek) Ali Can Güccük (3. Yedek) Senem Güneş Tığlı (4. Yedek) Onur Kirez (5. Yedek) Aleyna Yaşar (6. Yedek) Çağla Bozcaada (7. Yedek) Rezzan Tutku Yaman (8. Yedek) Elif Kirişçioğlu (9. Yedek) Ceren Sürücü (10. Yedek) Yağmur Çisil Döşer (11. Yedek) Ece Kartal Kıbrız (12. Yedek) Burak Babayiğit (13. Yedek) Ece Asya Erdoğan (14. Yedek) Eylül Aleyna Pakgüç (15. Yedek) Doğuş Atalık (16. Yedek) Aleyna Öztürk (17. Yedek)

SAHNE SANATLARI ALANI:

1. Ada Özsar
2. Halise Eryılmaz

3. Altınay Kapsız
4. Ayşe Ece Dikmen

Yedek Liste’de isimleri yer alan öğrenciler (Altınay Kapsız ve Ayşe Ece Dikmen) ancak %100 ÖSYM Bursu Almaya Hak Kazanan Asil Listesi’ndeki aday öğrenciler (Ada Özsar ve Halise Eryılmaz) belirtilen süre içinde (14 Haziran-14 Temmuz 2017) kayıtlarını yaptırmadığı takdirde %100 ÖSYM Bursu ile kayıt yaptırmaya hak kazanacaklardır.

Asil listedeki adaylardan birinin kayıt yaptırmaması halinde, %100 ÖSYM Bursu hakkı önce Altınay Kapsız’a, ardından Ayşe Ece Dikmen’e tanınacaktır.

Yetenek Sınavı'nı başarıyla tamamlayıp, asil listede kayıt yaptırmaya hak kazanan tüm öğrenciler % 50 BİLGİ Bölüm Bursu’nu almaya hak kazanmışlardır.

Asil Liste:
(Liste soyadına göre alfabetik olarak sıralanmıştır.)

Yedek Liste:
(Yedek liste kayıtları aşağıdaki kayıt sırasına göre yapılacaktır.)

Meltem Ceylan (1. Yedek) Eda Özdemir (2. Yedek) Alara Kaya (3. Yedek) Ayşe Çağnur Aksoy (4. Yedek) Aylin Büşra Gündüz (5. Yedek) Ersin Kıbıç (6. Yedek) Buket Değirmencioğlu (7. Yedek) Selin Yavuz (8. Yedek) Eda Gültan (9. Yedek) İbrahim Aladağ (10. Yedek) Abdullah Demir (11. Yedek) Muhammed Mustafa Kunduracı (12. Yedek) Bertuğ İzgi (13. Yedek) Berfin Buse Kırıköz (14. Yedek) Nurtaç Avşar (15. Yedek) Ceren Yalçın (16. Yedek) Süda Köse (17. Yedek) Dilara Sümbül (18. Yedek) Ceyda Malkoç (19. Yedek) Suelnur Roumenov Marinov (20. Yedek) Selin Güven (21. Yedek) İpek Baykal (22. Yedek) Berfin Tığlı (23. Yedek) Meral Büyükkalkan (24. Yedek) Merve Şişman (25. Yedek)

Asil Liste’deki Öğrencilerin Kayıtları: 14 Haziran-14 Temmuz (saat 09.00-17.00 arası) tarihleri arasında yapılacaktır.

Yedek Liste’deki Öğrencilerin Kayıtları: 10-14 Temmuz tarihleri arasında yapılacaktır.

Kayıtlar belirtilen tarihlerde, haftaiçi  09.00-17.00 saatleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü (ÇSM binası, Z-112) Öğrenci İşleri Ofisi’nde yapılacaktır. (Resmi tatil günleri hariç)

Asil listede kazanan öğrencilerin belirtilen tarihlerde kayıt yaptırmamış olmaları halinde, boş kalacak kontenjanlara yedek listeden öğrenciler %50 ÖSYM bursuyla  kayıt yaptırabileceklerdir.

Kayıt için Gerekli Belgeler:
Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılamaz. Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez. Ancak aslının getirilmesi suretiyle Üniversite tarafından onaylı örneği kabul edilir. Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz. Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

• YGS Sonuç Belgesi internet çıktısı
• Lise  diplomasının aslı veya diploması hazır olmayanlar için yeni tarihli mezuniyet belgesi (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz).
• Nüfus cüzdanın aslı
• Öğrenim ücreti **

** Ödeme şekli:
Hazırlık zorunlu olan bölümlerden hazırlık ücreti üzerinden kayıt alınacaktır.
Peşin veya kredi kartına 9 taksit şeklinde ödenir.

Nakit ödemelerde kullanılacak banka hesap numarası:
Hesap Adı: İstanbul Bilgi Üniversitesi
Banka : Garanti Bankası
Şube : Çağlayan Şb.(403)
Hesap No:6201302
IBAN : TR20 0006 2000 4030 0006 2013 02

Önemli Not: Öğrencinin açık adının ve okul numarasının (ya da TC kimlik no) dekontun açıklama kısmında belirtilmesi şarttır.
Taksitli ödeme seçeneğinde kullanılacak kredi kartları: Bonus, Shop & Miles, Flexi, Maximum,  Cardfinans, Worldcard (Vakıfbank&YKB),  Axess, Wings, Fish ve Paraf
Çek ve senet kesinlikle kabul edilmemektedir.