Müzik Özel Yetenek Sınavı Sonuçları (2017)

İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Lisans Programı'nın 1-5 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılan Özel Yetenek Sınavı Sonuçları aşağıdadır:

Müzik Lisans Programı'na % 100 ÖSYM Burslu Olarak Hak Kazanan Adaylar Asil Listesi (Liste başarı puanına göre sıralanmıştır.)

1. Saliha Turan
2. Seçil Metin
3. Yiğit Can Öztop
4. Pınar Karabaş

Müzik Lisans Programı'na % 100 ÖSYM Burslu Olarak Hak Kazanan Adaylar Yedek Listesi

1. Mehmet Ali Şimayli

Yetenek Sınavı'nı başarıyla tamamlayıp, asil listede kayıt yaptırmaya hak kazanan tüm öğrenciler % 50 BİLGİ Bölüm Bursunu almaya hak kazanmışlardır.

Müzik Lisans Programı'na % 50 Burslu Olarak Hak Kazanan Adaylar Asil Listesi (Liste soyadına göre alfabetik olarak sıralanmıştır.)

1. Cenk Altunbaş

12. Melisa Rabia Erikci
13. Başak Karaarslan
14. Berat Akdağ

Asil Listedeki Öğrencilerin Kayıtları: 7-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Yedek Listedeki Öğrencilerin Kayıtları: 21-25 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Asil listedeki adaylar kayıt yaptırmadığında yedek listedeki öğrenciler ilan edilen sıraya göre %50 bursla bölüme kayıt yaptırmaya hak kazanacaklardır.

Kayıtlar belirtilen tarihlerde, haftaiçi 09.00-17.00 saatleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü (E1 Binası) Öğrenci İşleri Ofisi’nde yapılacaktır. (Resmi tatil günleri hariç.)

Kayıt için Gerekli Belgeler:

Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılamaz. Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez. Ancak aslının getirilmesi suretiyle Üniversite tarafından onaylı örneği kabul edilir. Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz. Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

• YGS Sonuç Belgesi internet çıktısı
• Lise diplomasının aslı veya diploması hazır olmayanlar için yeni tarihli mezuniyet belgesi (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz).
• Nüfus cüzdanın aslı
• Öğrenim ücreti **

* Henüz lise diploması (ya da diploması hazır olmayanlar için yeni tarihli mezuniyet belgesi) almamış olan öğrenciler “bir yıllık öğrenim ücretinin” en az %10‘u ödenerek ŞARTLI KAYIT yaptırabilirler. Bu durumdaki öğrenciler, “KESİN KAYIT” işlemlerini diploma ya da lise mezuniyet belgelerini getirdikten sonra tamamlayabileceklerdir.

** Ödeme şekli:
Peşin veya kredi kartına 9 taksit şeklinde ödenir.
Nakit ödemelerde kullanılacak banka hesap numarası: Garanti Bankası Çağlayan Şubesi: IBAN NO: TR20 0006 2000 4030 0006 2013 02
Önemli Not: Öğrencinin açık adının ve okul numarasının (ya da TC kimlik no) dekontun açıklama kısmında belirtilmesi şarttır.
Taksitli ödeme seçeneğinde kullanılacak kredi kartları: Bonus, Shop & Miles, Flexi, Maximum, Cardfinans, Worldcard (Vakıfbank&YKB), Axess, Wings, Fish ve Paraf
Çek ve senet kesinlikle kabul edilmemektedir.