Spor Yöneticiliği Özel Yetenek Sınavı (2017) III.Etap

Spor Yöneticiliği Lisans Programı III.Etap Özel Yetenek Sınavları için başvuru ve sınav bilgileri aşağıdadır:

Başvuru Dönemi: 28 Ağustos – 8 Eylül 2017

Yazılı Sınav: 11 Eylül 2017 Pazartesi / 10:00 – 11:00 /santralistanbul Kampüsü ÇSM-205

Mülakat: 11 Eylül 2017 Pazartesi / 11:30 – 14:30 / santralistanbul Kampüsü ÇSM- 205  (Randevu usulü ile yapılacaktır)

Program Hakkında Bilgilendirme ve Ön Görüşme: 11 Eylül 2017 Pazartesi / 16:00 (Sportsnet Group Ofisi’nde yapılacaktır)

Burs İmkanları:
Özel Yetenek Sınavı sonuçlarına göre, kesin kayıt yaptırmak üzere programa davet edilecek tüm başarılı adaylara  %50 oranında burs imkanı sunulacaktır.

Gerekli evraklar:

Önkayıt ücreti olan 100 TL, Garanti Bankası’na yatırılabilir.

Hesap bilgileri:

Garanti Bankası Çağlayan Şubesi IBAN NO: TR20 0006 2000 4030 0006 2013 02

Özel Yetenek Sınavı'na başvurmak için tıklayınız. (Başvurular 28 Ağustos’ta aktif olacaktır)

Yetenek sınavı ön kayıt işlemlerinin tamamlanabilmesi için, gerekli evrakların başvuru döneminde (5-8 Eylül tarihleri arasında) İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü E1 binası, 202 no’lu odaya teslim edilmelidir.

Yetenek Sınavı’na gelirken, öğrencilerin “Ön kayıt tamamlandı” belgesini yanlarında getirmeleri gerekmektedir; belgesiz öğrenci sınava alınmayacaktır. Adaylar, bu belgeyi, santralistanbul Kampüsü E1 binası, 202 no’lu odadan ön kayıt başvuru işlemlerini tamamladıktan sonra temin edebilirler.

Evrakların teslim edilmiş olması ve takibi öğrencilerin sorumluluğundadır.

Özel Yetenek Sınavı’nın yapılacağı yerin adresi ve ulaşım bilgileri:
santralistanbul Kampüsü
Eski Silahtarağa Elektrik Santralı
Kazım Karabekir Cad. No:2/13 34060 Eyüp/İstanbul

Shuttle saatleri için detaylı bilgi: http://www.bilgi.edu.tr/tr/universite/ulasim/shuttle/?universite-ulasim-menu

Program hakkında bilgilendirme ve ön görüşmenin yapılacağı yerin adresi ve ulaşım bilgileri:

Sportsnet Group

Dereboyu 2. Cadde, Ata Center No: 15 K:G1 34398 Maslak/İstanbul

Sportsnet Group’a gelmek için Yenikapı – Hacıosman metro hattını kullanabilirsiniz. İTU Maslak Durağı’nda inmenizin ardından Plazalar Çıkışı’nı kullanarak ışıklardan karşıya geçmenizin ve aşağı doğru 250 metre yürümenizin ardından Ata Center’a ulaşabilirsiniz.

Kendi aracı ile gelecek olanlar için adres harita;

Ayrıntılı bilgi için: 444 0 428 | info@bilgi.edu.tr