BİLGİ Learn bilgilendirme (lisans-önlisans öğrencileri için)

güncelleme: yayınlama:

Sevgili öğrencilerimiz,

Öğrenme Yönetim Sistemimiz BİLGİ Learn'de (İngilizce Hazırlık Programı hariç tüm bölümler için) bu dönem açılan dersleriniz 25.09.2017 tarihinden itibaren görüntülenebilir durumdadır. Bu dönem Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Meslek Yüksekokulu bölümlerinin tamamı da BİLGİ Learn sistemine erişebilir hale getirilmiş ve sistem güncellenmesi yapılmıştır. BİLGİ Learn sistemini sorunsuz kullanabilmeniz için birkaç hatırlatma yapmak isteriz.

Sisteme Giriş:
• Dersler, https://learn.bilgi.edu.tr adresli BİLGi Learn Öğrenme Yönetim Sistemi üzerinden yürütülecektir.
• Sisteme, bilgi.edu.net uzantılı e-posta adresiniz ve şifreniz ile ulaşabilirsiniz.
• BİLGi Learn sistemine erişimde hatalı şifre mesajı almanız durumunda “Bilgipass’’ yazıp 2322’ye kısa mesaj olarak göndermeniz ve telefonunuza gelen 8 karakterli geçici şifre ile de https://sis.bilgi.edu.tr sayfasındaki “şifre değiştir” aşamalarını takip ederek şifrenizi yenilemeniz gerekmektedir.
• Derslerin iletişimleri İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından size verilen eposta adresleri üzerinden yürütülmektedir. 

Sisteme Giriş Yardım Videosu için tıklayınız
Sisteme Giriş Kullanıcı Kılavuzu için tıklayınız

Derslere Erişim: 
Sisteme giriş yaptıktan sonra Ana Sayfa’dan Courses/Derslerim menüsü altından derslerinize ulaşabilirsiniz. 
Ders sayfası ile ilgili yardım videosu için tıklayınız.  

Yardım ve Destek:
• Sisteme giriş ya da diğer sorularınız için lms.support@bilgi.edu.tr adresine e-posta gönderebilir ya da 0 212 311 5566 nolu telefon numarasından bize ulaşabilirsiniz.
• BİLGİ Learn kullanımına dair yardım dokümanlarına ve videolarına https://lmssupport.bilgi.edu.tr/ altındaki sayfalardan ve BİLGİ Learn platformu içerisindeki “Support” linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.
• Birebir yüz yüze destek almak isterseniz https://lmssupport.bilgi.edu.tr web sitesinde yer alan Make An Appointment sayfası üzerinden randevu alabilirsiniz.