BİLGİ Kürek-Ergometre Şampiyonası'na çağrı

BİLGİ Kürek Takımı, 9 Aralık 2017 Cumartesi günü Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü’nde yapılacak olan Salon Kürek Şampiyonası (Ergometre)’na çağırıyor.

Yaş aralığı ve kategoriniz ne olursa olsun kendi sınırlarınızı bir de ergometre de görmek istiyorsanız 9 Aralık tarihini kaçırmayın.

Kulüp olarak, profesyonel ve amatör sporcularımız ile birlikte, 19 yaş altı, üniversiteler ve master kategorilerinde katılacağımız bu yarışlarda yarışmacı veya seyirci olarak da sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Hangi koşullarda bu etkinliğe katılacaksanız aşağıdaki formu 1 Aralık Cuma gününe kadar tamamlamanız gerekmektedir.

2017 yılına ait lisansı bulunan sporcular için katılım ücretsizdir.

Lisansı olmayan sporcular için açık yarışlara katılım ücreti 50 TL’dir. Bu ücret yarış mahallindeki TKF mutemetince makbuz mukabili tahsil edilecektir. Yarışma saatinden önce yarışmacı tarafından tahsilat makbuzunun beyanı zorunludur.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için: 05388337330 - goo.gl/43sN2M