Hukuki Danışmanlık Yarışması

Tarih: 11 Şubat 2017, Cumartesi
Saat: 8.00-19.00
Yer: santralistanbul Kampüsü, E2

İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nin evsahipliğinde gerçekleşcek olan yarışma, hukuk öğrencilerinin önleyici hukuk hizmetleri ve hukuk pratiğinin fonksiyonları hususlarında bilgilenmelerini teşvik etmekte ve öğrenciler arasında bu hususlara ilginin artmasını amaçlamaktadır. Bu sayede öğrencilerin avukat olarak profesyonel hayata atıldıklarında müvekkillerle kuracakları ilişkilerde gerekli olacak mülakat, planlama ve analitik becerilerinin gelişmesi hedeflenmektedir. Yarışma ayrıca öğrenciler, eğitmenler ve avukatlar arasında değerli bir eğitimsel ve kültürel alışveriş imkanı sağlamaktadır.

Kazanan ekip, Nisan 2017’da İngiltere ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Louis M. Brown Forest S. Mosten Uluslararası Hukuki Danışmanlık Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecektir.