Mimari Tasarım Yüksek Lisans Programı Mezunlarından Ödüller

Mimari Tasarım Yüksek Lisans Programı 2009 yılı mezunu Kadir Uyanık, lideri olduğu ekiple birlikte "Bursa Büyükşehir Belediyesi Orhangazi Meydanı ve Çevresi Kentsel Tasarım Proje Yarışması"nda birincilik ödülünü almıştır. Aynı yarışmada, yine 2009 yılı mezunları Rıdvan Emre Öztürk, Selin Uçman ve Fakültemiz Araştırma Görevlisi Elif Simge Fettahoğlu'ndan oluşan ekibin projeleri ile 2010 mezunu Ata Kurt'un içerisinde yer aldığı grup 'Satınalma' ile ödüllendirilmiştir.

Mimari Tasarım Yüksek Lisans Programı’nın birincil hedefinin tasarım becerisi ve performansı yüksek mezunlar vermek olmasının yanı sıra her yıl daha fazla mezunumuz akademisyen olma motivasyonu ile de yüklenerek çalışmalarına devam etmek için başvurdukları seçkin kurumlardan kabul almaktalar. Son olarak, İstanbul 1910-2010 sergisi ekibi içinde de aktif görevler üstlenmiş olan 2007 yılı mezunumuz Özlem Altınkaya Harvard GSD (Graduate School of Design) doktora programına kabul edilmiştir.