Prof. Dr. İhsan Bilgin Ulusal Mimarlık Sergisi ve Ödülleri’nde “Mimarlığa Katkı Dalı”nda ödüle layık görüldü.

Mimarlar Odası’nın her iki yılda bir düzenlediği ve bu yıl XV. dönemi gerçekleştirilen Ulusal Mimarlık Sergisi ve Ödülleri 2016 döneminde, Acar Avunduk başkanlığında, Ercan Ağırbaş, Arman Akdoğan, Pelin Derviş ve Cem Sorguç’tan oluşan Seçici Kurul 178 eserin 239 pano ile katılımını değerlendirdi.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi  Prof. Dr. İhsan Bilgin’in “Mimarlığa Katkı Dalı Başarı Ödülü”, Cengiz Bektaş’ın “Mimar Sinan Büyük Ödülü”, Maruf Önal’ın “Anma Programı”, İnci Aslanoğlu'nun “Mimarlığa Katkı Dalı Başarı Ödülü” aldığı programda, Yapı Dalı’nda 18, Proje Dalı’nda 8, Fikir Sunumu Dalı’nda 1 olmak üzere, toplam 27 eser ödül adayı olarak gösterildi. Ödüller 16 Mayıs 2016 tarihinde Ankara’da Akün Sahnesi’nde düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak.

Ulusal Mimarlık Sergisi ve Ödülleri’nin İstanbul’daki sergisi 27 Mayıs-20 Haziran 2016 tarihleri arasında Mimarlar Odası İstanbul BK Şubesi Sergi Salonu’nda (Karaköy) gerçekleştirilecek.

Ayrıntılı bilgi için: http://mo.org.tr/ulusalsergi/index.cfm?donem=15