Enerji Sistemleri Mühendisliği Semineri

Tarih: 18 Mart 2016, Cuma
Yer: santralistanbul Kampüsü,Enerji Müzesi

Konuşmacı: Prof. Dr. Şener Oktik (Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. Araştırma ve Teknolojik Geliştirme Başkanı)

“21. Yüzyıl Enerji Dengelerinde Temiz ve Tükenmez Enerji Kaynaklarının Yarattığı Paradigma Kayması” semineri İstanbul Bilgi Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenmiştir.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü öğrencileri ve öğretim üyelerinin katıldığı seminerde, "Küresel Ölçekte Temiz ve Tükenmez Enerjilerin Toplam Enerji Tüketimindeki Payı", "Küresel Ölçekte Temiz ve Tükenmez Enerji ve Paradigma Kayması Yaşanan (Ezber Bozulan) Alanlar, Temiz ve Tükenmez Enerjilere Dayalı Teknolojilerde Toplam Güç Artışları" konuları tartışıldı.

Seminer bitiminde Prof. Dr. Şener Oktik ve Prof. Dr. Ali Nezihi Bilge öğrencilerin temiz ve tükenmez enerji kaynakları ile ilgili sorularını yanıtladı.