Startup Weekend BİLGİ'de yapıldı.

Dünyanın önde gelen girişimcilik yarışmalarından Startup Weekend, 21-22-23 Ekim 2016 tarihlerinde İstanbul Bilgi Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi ile Viveka ve Turkey Mentors Network işbirliğiyle santralistanbul Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

Etkinliğe 125’i BİLGİ’li olan toplam 231 kişi katıldı; iş dünyasının tanınmış girişimci ve yatırımcıları öğrencilerimizle ve Fakültemizle tanıştırıldı; Üniversitemizin girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesi ve güçlendirilmesi için önemli bir katkı sağlandı.

En az bir BİLGİ’li öğrenci veya mezun üyesinin katıldığı yarışmada, birinci seçilen proje «Work is Now» oldu. Turizm ve otelcilik sektörüne hizmet verecek bir mobil uygulamadan oluşan proje, işveren ve iş arayanları aynı platformda buluşturmayı hedefliyor.