Erasmus+ 2018-2019 Akademik Yılı İngilizce Dil Sınavı Listesi

Erasmus+ Değişim Programları Yazılı Dil Sınavı  10 Mart 2018 Cumartesi günü saat 09:00’da Kuştepe Kampüsü’nde yapılacaktır. Sınav ile ilgili yer ve saat bilgisi için tıklayınız: Yazılı Sınav Listesi

Sınav saatlerinden en az 15 dakika önce sınav yerinizde, öğrenci kimliğiniz ile birlikte hazır bulunmanız gerekmektedir. Kimliği olmayan öğrencilerin sınava girmesine izin verilmeyecektir.

Geç kalan öğrencilere ek süre tanınmayacaktır.

10 Mart 2018 Cumartesi günü saat 08:15 – 08:45  saatleri arasında Trump Towers'dan – Kuştepe'ye; 10:35 – 11:00 saatleri arasında Kuştepe'den - Trump Towers'a  arasında ring servislerimiz olacaktır.

Sınava girmeyi beyan edip girmeyen öğrencilerin, gelecek sene yapacakları başvurularında Erasmus puanlarından -5 puan düşürülecektir.

Sınav sonuçları 15 Mart 2018 tarihinde web sitesinde duyurulacaktır. Duyurularımız için web sitemizi takip etmenizi önemle  rica ediyoruz.