Görevli Öğrenci Programı’ndan Duyuru

(Kısmi Zamanlı Statüde Öğrenci Çalıştırma)

2017-2018 Görevli Öğrenci Programı çerçevesinde kadro açılan, BİLGİ'de başka birimlerde çalışmayan öğrencilerden;
Halkla İlişkiler Ofisi, Pazarlama Ofisi ve Kariyer Merkezi-Görevli Öğrenci Programı Ofisi‘nde görev almak isteyenlerin başvuruları 11 Nisan 2018;
Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu
'nda görev almak isteyenlerin başvuruları 13 Nisan 2018 saat 14.00’e kadar alınacaktır.

İlgilenen öğrencilerin açıklama metnini okuduktan sonra, doldurdukları başvuru formlarını, Görevli Öğrenci Programı Ofisi (santralistanbul Kampüsü, ÇSM-109)’ne bizzat kontrol ettirerek kısa bir görüşme ile teslim etmeleri gerekmektedir. Gün içinde başvurular ve işlemler için ofis saatleri saat 09.00-12.30 ve 13.30-16.00 arasıdır. Son başvuru tarihinde ise saat 14 00’e kadar  işlem yapılmaktadır.

Başvuru Formu ve Açıklama Metni için lütfen tıklayınız.