BİLGİ Moda Tasarımı ve İç Mimarlık öğrencileri NABA bitirme tezlerini sundular.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Moda Tasarımı ve İç Mimarlık son sınıf öğrencileri, bitirme tezlerini Milano’nun önde gelen okullarından NABA (Nuova Accademia di Bella Arti) ve BİLGİ heyetine sundular.

Öğrenciler İtalya’da öğrenimleri sırasında yaptıkları tez çalışmalarını 9 Nisan 2018 tarihinde jüriye sunmuş ve başarılı olarak değerlendirilerek NABA diploması da almaya hak kazanmışlardır.

İklim Zeynep Kasarcı’nın “Toxiphobia”, Elif Doğan’ın “Co-Working LAB”, Çağla Şaşmaz ve Merve Başot'un "Modiffuse" proje sunumlarının değerlendirmesini NABA heyetinde yer alan Prof. Guido Tattoni, Prof. Claudio Larcher, Prof. Colomba Leddi, Prof. Carla Addonizio ve Prof. Alessandro Manzi'ye yaptılar. Ayrıca, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Gülsen Bal, Dr. Öğr. Üyesi İdil Karababa, Dr. Öğr. Üyesi Işıl Çokuğraş ve Doç. Dr. Can Altay değerlendirmelere eşlik ettiler.

Görseller