santralistanbul Kampüs İçi Otopark Abonelik Yenilemeleri

güncelleme: yayınlama:

Sevgili Öğrencilerimiz,

santralistanbul Kampüs içi otopark abonelikleri halihazırda aktif olan lisans-önlisans öğrencilerimizin mevcut abonelikleri 3 Mart 2018 gün sonuna kadar ücretsiz olacak şekilde uzatılacaktır.

3 Mart-3 Temmuz 2018 dönemi için geçerli olacak şekilde abonelik yenilemesi yapmayı tercih eden santralistanbul Kampüsü lisans-önlisans öğrencilerimizin yenileme taleplerini; ad-soyad, öğrenci numarası, araç plakası* ve öğrencisi oldukları bölüm bilgisini içerecek şekilde 22 Şubat 2018 saat 15.00’e kadar BİLGİ öğrenci mail adresine (@bilgiedu.net uzantılı) giriş yaparak otopark@bilgi.edu.tr adresine iletmelerini rica ediyoruz. 

3 Mart-3 Temmuz 2018 döneminde geçerli olacak olan, santralistanbul Kampüsü içindeki otopark kullanımı abonelik yenileme başvurusu yapan öğrencilerimize SMS ile bilgi verilmesi kararı alınmıştır.

Daha önce 26 Şubat Pazartesi olarak duyurulan kura tarihi, anlaşmalı noterden kaynaklanan sebeplerden dolayı 27 Şubat Salı olarak değiştirilmiştir.  
Abonelik yenilemeye hak kazananlar, 27 Şubat 2018 Salı günü saat 11.00’de santralistanbul Kampüsü, E3 -101 numaralı salonda öğrencilerimizin izlemesine açık ve Noter huzurunda bir kurayla tespit edilecektir.

27 Şubat saat 18.00’de Asil listeden kazanan 750, Yedek listeden kazanan 250 ve kurada kazanamayan öğrencilerimize SMS ve e-mail yoluyla bilgilendirme yapılacaktır.    

Asil listeden kullanım hakkı kazanan öğrencilerimizin 3 Mart 2018 saat 17.00’ye kadar abonelik yenilemelerini gişe ödeme noktasından yapmaları gerekmektedir. Aboneliğin yenilenmemesi durumunda yedek listedeki öğrencilerimiz kura sırasına göre abonelik yenilemeye davet edileceklerdir. Yedek öğrencilerimizin bilgilendirilmesi 5 Mart 2018 tarihinde e-mail ve Çağrı Merkezi yoluyla yapılacak; 9 Mart 2018 saat 17.00’ye kadar abonelik yenileme işlemlerini tamamlamaları rica edilecektir.

Yapılacak kuraya sadece bölümleri santralistanbul Kampüsü’nde yer alan ve ders kaydı yaptırmış öğrencilerimizin başvuru hakkı olduğunu ve 3 Mart-3 Temmuz 2018 arası geçerli olacak üyeliklerin 4 aylık abonelik ücreti karşılığı olacağını hatırlatmak isteriz.  

* Kuraya katılmak için e-mail yoluyla başvuran öğrencilerimizin Ad-Soyad, öğrenci numarası ve Araç plaka bilgilerinin kuranın noter huzurunda yapılacak olması nedeniyle ilgili noter ile paylaşılacağını; ayrıca çekişilin şeffaflığı amacıyla Ad-Soyad bilgilerini içeren listenin www.bilgi.edu.tr adresinde yayınlanacağını bildiririz. Aynı araç plakasıyla birden fazla başvuru olması durumunda, çekiliş sonrasında araç ruhsat bilgilerine göre başvuru geçerlilik değerlendirmesi yapılacaktır.