BİLGİ Endüstri Ürünleri Tasarımı Öğrenci ve Mezun Projeleri Mamut Art Project’te sergileniyor.

Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümü öğrencilerinden Cem Örgen ve mezunlarımız Günbike Erdemir ve Başak Tuna, genç sanatçıların disiplinler arası sanat işlerinin sergilendiği Mamut Art Project’te yer almak üzere seçildi. Eserler 26-29 Nisan 2018 tarihleri arasında Küçükçiftlik Park’ta ziyaret edilebilir.

Her yıl yeni sanatçıların üretimleriyle gelişen Mamut Art Project, farklı alanlarda uzman isimlerden oluşan ve her yıl değişen jüri üyeleri tarafından başvurular arasından seçilen sanatçılara paylaşım ve sergileme imkanı sağlıyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü olarak benimsediğimiz disiplin-ötesi yaklaşımdan ve kültürel üretim ortamımızdan beslenen başarılı öğrenci ve mezunlarımızı kutluyoruz.

Görseller