BİLGİ-Laureate Yetkinlik Değerlendirme Programı (LPA)

güncelleme: yayınlama:

BİLGİ-Laureate Yetkinlik Değerlendirme Programı (LPA)'na katılarak mevcut yetkinliklerini keşfedebilir, güçlü ve gelişime açık yanlarına yönelik geribildirim alabilirsin.

İş dünyasında başarılı olabilmek için sahip olman gereken temel becerileri ölçme ve değerlendirme fırsatı bulabileceğin bu program sonunda, hiç kimsenin sahip olmadığı bir yetkinlik gelişim değerlendirme raporuna sahip olabilirsin.

Laureate Yetkinlik Değerlendirme Envanteri (LPA), Laureate ağındaki öğrencilere yönelik her sene uygulanan; ücretsiz, yaklaşık 60 dakika süren, çevrimiçi bir değerlendirme aracıdır.

LPA, insan kaynakları ve yetenek değerlendirme alanında dünya çapında lider 5.000’den fazla işveren, 20.000’den fazla öğrenci, çalışan, akademisyen ve mezunların katılımı ile birlikte tasarlanmıştır. Değerlendirme sonucunda elde edilen geribildirimleri dikkate alarak bireylerin iş yaşamına daha iyi hazırlanmasına ve insan kaynağı olarak daha fazla tercih edilmelerine yardımcı olmak amaçlanmaktadır.

Birinci veya dördüncü sınıf öğrencisiysen; LPA ile öğrencilik dönemi ve mezuniyet sonrası için kişisel gelişim ve profesyonel gelişimini değerlendirmek istersen programa katılabilirsin.

Son başvuru tarihi: 31 Temmuz 2018

Detaylı bilgi için:  bit.ly/LPAsertifika