50 Saniyede Yurtdışı Yarışması

50 Saniyede Yurtdışı Yarışması”na katılmak isteyen İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencileri, hazırlayacakları “Senin BİLGİ’n” temalı maksimum 50 saniyelik videoyu 50saniyedeyurtdisi@bilgi.edu.tr  adresine e-mail yolu ile göndererek yarışmaya katılabilecek.

BİLGİ İletişim Fakültesi öğretim görevlilerinden oluşan jüri tarafından yapılacak ilk eleme sonrası seçilen videolar İstanbul Bilgi Üniversitesi resmi YouTube hesabına (http://youtube.com/istanbulbilgiuni) yüklenecek. Bu videolar içerisinde en çok izlenme ve en çok paylaşım alan 1. video, tüm giderleri (ulaşım, konaklama, seçilen atölye/konferans katılım bedeli) İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından karşılanacak ve katılımcı tarafından seçilebilecek yurtdışında eğitim programı ödülünü kazanacak.

50 Saniyede Yurtdışı Yarışma teknik şartları için tıkla.

Başvuru Dönemi: 2-22 Temmuz 2018
Jüri Değerlendirme Dönemi: 23-24 Temmuz 2018