Akademik Kadro Değerlendirme Sonuçları-31.03.2016

TURİZM VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ DEĞERLENDİRME SONUCU (28 Mart 2016 Tarihinde Yapılan Sınav)

İlan Numarası: 1007703

Yapılan bilim sınavı sonucunda, İlker Gül Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmaya hak kazanmıştır.

Yedek Aday: Gülbahar Özkalaycı

**********************************

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ MEDYA VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ LİSANS PROGRAMI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ DEĞERLENDİRME SONUCU (25 Mart 2016 Tarihinde Yapılan Sınav)

İlan Numarası: 1007484

Yapılan bilim sınavı sonucunda, Semahat Ece Elbeyi Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmaya hak kazanmıştır.

**********************************

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİ GÜVENLİĞİ TEKNOLOJİSİ ÖNLİSANS PROGRAMI ÖĞRETİM GÖREVLİSİ DEĞERLENDİRME SONUCU (28 Mart 2016 tarihinde yapılan sınav)

İlan Numarası: 1007764

Yapılan bilim sınavı sonucunda, Özgür Alp ve Alpkan Koca Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmaya hak kazanmışlardır.