Öğrenci İşleri Ofislerinde Çalışmak İsteyen Öğrencilere Duyuru

güncelleme: yayınlama:

Eylül ayında gerçekleştirilecek ÖSS kayıtları ve ders kayıtları işlemleri için Öğrenci İşleri ofislerinde “Tam Zamanlı Belirli Süreli” statüde görev almak isteyen öğrencilerin başvuruları, en geç 14 Ağustos 2018 Salı saat 15.00’e kadar alınacaktır. Görev almak isteyen ve aşağıdaki kriterlere uyan öğrenciler, başvurularını Öğrenci İşleri Ofisi (santralistanbul Kampüsü, ÇSM)’ne bizzat teslim etmeleri gerekmektedir.

ÖSS kayıtları için:
santralistanbul Kampüsü’nde yapılacak ÖSS kayıtları için kimlik kartı basımı ve fotoğraf çekiminde deneyim/bilgisi olan ve Eylül ayı içinde devamlı çalışabilecek öğrenciler tercih edilecektir.

Ders kayıtları için:
12-14 Eylül 2018 tarihleri arasında santralistanbul, Kuştepe ve Dolapdere kampüslerinde yapılacak ders kayıtları işlemleri hakkında deneyim/bilgisi olan ve Eylül ayı içinde devamlı çalışabilecek öğrenciler tercih edilecektir.

Başvuru formu için tıklayın.

Başvurularda dikkat edilecek hususlar:
· Yarı zamanlı görevli öğrenci olarak çalışan öğrenciler eş zamanlı olarak bu görevde çalışamaz.
· Başvuracak öğrencinin lisans veya önlisans öğrenimine başlamış olması, hazırlık sınıfını geçmiş olması, not ortalamasının 2.00‘nin altında olmaması ve disiplin cezası almamış olması gerekmektedir.
· Tam zamanlı çalışacak öğrenciler sigortalı çalışacaklarından, yeşil pasaportları veya yetim maaşları gibi imkânlardan faydalanamazlar. KYK bursu ya da katkı kredisi alanların ise, başvuru yapmadan önce Kredi Yurtlar Kurumu ilgililerine danışmaları gerekmektedir.
· Başka bir kurumda zorunlu veya isteğe bağlı staj yapamazlar.

Başvurularda istenen belgeler:
· Başvuru Formu
· Nüfus Cüzdanı Fotokopisi