Görevli Öğrenci Programı’ndan Duyuru

(Kısmi Zamanlı Statüde Öğrenci Çalıştırma)

2018-2019 Güz dönemi Görevli Öğrenci Programı çerçevesinde, aşağıdaki birimlerde ve kampüslerde yerleştirmeler yapılacaktır.

• Kütüphane (Kuştepe, Dolapdere, santralistanbul)
  • Öğrenci işleri Ofisi (Kuştepe, Dolapdere, santralistanbul)
  • Lisans-Önlisans Tanıtım Ofisi (Kuştepe, santralistanbul)
  • Uluslararası Merkez  (santralistanbul)
  • Etkinlik Birimi (santralistanbul)
  • Mimarlık Fakültesi (santralistanbul)
  • İngilizce Hazırlık Programı –Writing and Learning Center

Şehir dışında olmayan ve bizzat işlem yapabilecek olan, yukarıda belirtilen birimlerde çalışmak isteyen (tercihen geçen dönem bu birimlerde çalışmış) öğrenciler için Görevli Öğrenci Programı başvuruları 10 Eylül 2017 Pazartesi günü saat 14.00’e kadar alınacaktır.

İlgilenen öğrencilerin açıklama metnini okuduktan sonra, doldurdukları başvuru formlarını, Görevli Öğrenci Programı Ofisi’ne (santralistanbul Kampüsü, ÇSM-109) bizzat teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru Formu iki şekilde doldurulabilir:
1. Formun çıktısı alınıp elle doldurulabilir.
2. İnternet tarayıcısı ve Adobe Acrobat üzerinden dijital olarak doldurulabilir (çıktısı alınıp imzalanmalıdır).

Gün içinde başvurular ve işlemler için ofis saatleri: 09.00-12.30 ve 13.30-16.00 arasıdır; son başvuru tarihinde de saat 14.00’e kadar işlem yapılmaktadır.

Açıklama Metni için tıklayın.

Başvuru formu için tıklayın.

Not:  Öğrenci desteği alan bütün birimler için (yukarıdaki birimler dahil) 2018-2019 Akademik Yılı Görevli Öğrenci başvuru duyurusu, ders kayıtları döneminde yeniden yayınlanacaktır.