santralistanbul Kampüs içi Otopark Abonelik Yenilemeleri

güncelleme: yayınlama:

Sevgili Öğrencilerimiz,

santralistanbul Kampüs içi otopark abonelikleri halihazırda aktif olan lisans-önlisans öğrencilerimizin mevcut abonelikleri 1 Ekim 2018 gün sonuna kadar ücretsiz olacak şekilde uzatılacaktır. 

1 Ekim 2018-1 Şubat 2019 dönemi için geçerli olacak şekilde abonelik yapmak isteyen  santralistanbul Kampüsü lisans-önlisans öğrencilerimizin abonelik taleplerini; ad-soyad, öğrenci numarası, araç plakası* ve öğrencisi oldukları bölüm bilgisini içerecek şekilde 24 Eylül 2018 saat 15.00’e kadar BİLGİ öğrenci mail adresinden (@bilgiedu.net uzantılı) otopark@bilgi.edu.tr adresine iletmelerini rica ediyoruz.  

Abonelik başvurusu kabul edilen öğrencilerimize 25 Eylül 2018 saat 17.30’da SMS ve e-mail ile bilgi verilecektir.

Abonelik hakkı kazananlar, 26 Eylül 2018 Çarşamba günü saat 11.00’de santralistanbul Kampüsü, ( EMSO ) Enerji Müzesi Seminer Odasında öğrencilerimizin izlemesine açık ve Noter huzurunda yapılacak bir kurayla tespit edilecektir.

26 Eylül saat 18.00’de Asil listeden kazanan 750 ve Yedek listeden kazanan 250 öğrencimize SMS ve e-mail yoluyla bilgilendirme yapılacaktır. 

Asil listeden abonelik kullanım hakkı kazanan öğrencilerimizin 1 Ekim 2018 saat 17.00’ye kadar abonelik işlemlerini gişe ödeme noktasından yapmaları gerekmektedir. Abonelik işlemlerinin tamamlanmaması durumunda yedek listedeki öğrencilerimiz kura sırasına göre abonelik yapmaya davet edileceklerdir. Yedek öğrencilerimizin bilgilendirilmesi 2 Ekim 2018 tarihinde yine SMS ve e-mail yoluyla yapılacak; 5 Ekim 2018 saat 17.00’ye kadar abonelik işlemlerini tamamlamaları rica edilecektir. 

Yapılacak kuraya sadece bölümleri santralistanbul Kampüsü’nde yer alan ve ders kaydı yaptırmış öğrencilerimizin başvuru hakkı olduğunu ve 1 Ekim 2018-1 Şubat 2019 arası geçerli olacak üyeliklerin 4 aylık abonelik ücreti karşılığı olacağını hatırlatmak isteriz.   

 

* Kuraya katılmak için e-mail yoluyla başvuran öğrencilerimizin ad-soyad, öğrenci numarası ve araç plaka bilgilerinin kuranın noter huzurunda yapılacak olması nedeniyle ilgili noter ile paylaşılacağını; kura sonucunun öğrencilere SMS ve e-mail ile bildirileceğini hatırlatırız. Aynı araç plakasıyla birden fazla başvuru olması durumunda, çekiliş sonrasında araç ruhsat bilgilerine göre başvuru geçerlilik değerlendirmesi yapılacaktır.