güncelleme: yayınlama:

BİLGİTalentee Yetenek Takımı duyurusu

BİLGİTalentee Yetenek Takımı duyurusu

BİLGİTalentee (MYO ve SHMYO-BİLGİTalent Öğrenci Temsilcileri) Yetenek Takımı’nda görev almak ister misin?

BİLGİTalentee kimdir?
BİLGİTalent Yetenek ve Kariyer Gelişimi Platformu’nun “saha”daki sesi ve elçileridir. Öğrencilerimizin, akademik müfredat haricindeki bireysel ve profesyonel gelişimlerine yönelik tüm faaliyetlerin, onların ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda planlanması ve duyurulması için öğrencilerimizle yakın iletişim halindedirler. Bunun yanı sıra, farklı sektörlerden işverenleri ziyaret eder, ilişkiler geliştirir, pazardaki istihdam ihtiyaçlarını anlar, temsil ettikleri fakültelerin işverenler gözünde bilinirliliğini artırmaya destek olurlar.

Kısaca, üniversite ile öğrencilerin, öğrenciler ile işverenlerin arasında bir köprü / buluşturucu görevi gören BİLGİTalent’ın gönüllü elçileridir.

BİLGİTalentee’ler, temsil ettikleri bölümdeki öğrencilerin gelecek hedefleri ve profesyonel hayatları için gerekli olan;

  • yetkinliklerini geliştirecek eğitim ve gelişim programlarının koordinasyonuna destek verirler.
  • sektördeki firmalar ile üniversitedeki öğrencileri bir araya getiren etkinlikleri organize eden takımın parçası olurlar.


Sen de MYO veya SHMYO öğrencisi isen; https://bilgi-csm.symplicity.com/surveys/bilgitalentee_myoshmyo_2018 linkine tıklayarak hemen başvurunu gerçekleştir. Takımın parçası ol!