2014-2015 Akademik Yılı Bahar Dönemi Değişim Programları Yerleştirme Sonuçları

güncelleme: yayınlama:

2014 – 2015 Akademik Yılı İkinci Çağrı Değişim Programları Yerleştirme Listelerimiz için tıklayınız! Erasmus Değişim  – İkili Değişim

Lütfen aşağıdaki bilgileri sonuna kadar okuyunuz. Aşağıdaki bilgilerin içerdiği prosedürü takip etmekten öğrencilerimiz sorumludur.

Yerleştirme listemizde, yerleştirildiği partner üniversite ve dönemi kabul eden öğrencilerimizin ekte bulunan Taahhütname’yi doldurup imzalayarak 25 Temmuz 2014 tarihine kadar merkezimize teslim etmeleri gerekmektedir. aksi takdirde, nominasyon (aday gösterme) işlemleri gerçekleştirilmeyecektir.
Değişim programı ile bir partner üniversiteye yerleşmiş olan öğrencilerimizden, bu hakkından vazgeçmek isteyen öğrencilerimiz, ekte bulunan Erasmus iptal dilekçesini doldurup imzalayarak en geç 15 Eylül 2014 tarihine kadar ofisimize iletmelidirler. Aksi takdirde, Fakülte Yönetim Kurulu’ndan kendileri için gidecekleri döneme ait izin kararı çıkacağından, iptal ettikleri dönemde ders seçemeyeceklerdir.
Ekli liste, Erasmus Değişim öğrencilerimizin hibe almaya hak kazandıklarına yönelik bir liste olmayıp yalnızca Erasmus Değişim programı kapsamında yerleştirildiklerini göstermektedir. Hibe almaya hak kazanan öğrenciler listesi daha ileriki bir tarihte duyurulacaktır. Hibe almaya hak kazanacak öğrencilerimizin hibe haklarından feragat etme hakları bulunmaktadır.
Partner üniversitelere başvuru prosedürünü takip etmek öğrencimizin sorumluluğundadır. Öğrencilerimizin yerleştirildiği partner üniversitenin, merkezimize iletmiş olduğu bir başvuru bilgisi e-postası olması halinde, bu e-posta öğrencimizle paylaşılacaktır.  Öğrencilerimiz, başvurularını yapmadan önce, merkezimizden partner üniversiteye ve öğrencimize iletilecek olan bir nominasyon e-postasını beklemelidirler. 
Listede öğrencinin numarasının yanındaki kolonda, ŞARTLI olarak yerleştirilen öğrencilerimizin şart tipine ilişkin işaretler bulunmaktadır. Bu işaretlerin açıklaması listenin sonunda yer almaktadır. Bu şartları belirtilen tarihlere kadar, istendiği şekilde ve eksiksiz olarak yerine getirmeyen öğrencilerimizin nominasyonları geri çekilecektir.
Tarihi daha sonra duyurulacak olan ve Değişim Programınızla ilgili tüm süreçler hakkında bilgi paylaşımını gerçekleştireceğimiz ORYANTASYON PROGRAMINA katılım tüm yerleşmiş öğrencilerimiz için ZORUNLUDUR. Bu programa katılmadığınız takdirde, ihtiyacınız olan pek çok bilgiyi kaçırabilir ve değişim hareketliliğiniz sırasında zorluk yaşayabilirsiniz.
Erasmus Değişim Programı ile hareketliliğe katılacak olan tüm öğrencilerimizin, her akademik dönem için 30 ECTS yükünde ders almaları gerektiğini tekrar hatırlatırız.

Tüm öğrencilerimizi tekrar kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.