2015-2016 Erasmus Placement Program Grant Allocation

güncelleme: yayınlama:

2015-2016 Akademik Yılı Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketliliği için hibe bütçeleri Ulusal Ajans tarafından üniversitelere bildirilmiştir.

2015-2016 Akademik Yılı için hibe dağıtım kriterleri İstanbul Bilgi Üniversitesi Erasmus Komisyonu tarafından 17.09.2015 tarihinde belirlenerek aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Hibe miktarının ve %70 ödeme miktarının yer aldığı liste için tıklayınız.

 

Kısıtlı bütçemiz nedeni ile Erasmus Staj Programı kapsamında hareketliliğe katılacak öğrencilerimiz için 3 ay üzerinden ödeme yapılacaktır.

 

Ulusal Ajans tarafından üniversitemize sadece bütçe miktarları bildirilmiştir. Daha sonrasında Ulusal Ajans ve üniversitemiz arasında sözleşme imzalanacak ve sözleşme imzalanmasını takiben 45 gün içinde ilgili hibe miktarı üniversitemize aktarılacaktır.  Hibeler üniversitemize aktarılır aktarılmaz öğrencilerimizin ilk ödemeleri gerçekleşecektir. İlk ödemeler yapıldığında öğrencilerimize tekrar bilgilendirme yapılacaktır.

 

İlk etapta tahmini toplam hibe miktarlarınızın %70’i ödenecektir. Hareketliliğinizin sonunda gerekli belgeleri tamamlamanız ve akademik başarı kriterini sağlamanız durumunda kalan hibe ödemeniz yapılacaktır.

 

Hareketliliğe katılacak öğrencilerimizin online dil sınavını (OLS) tamamlaması zorunludur. Ulusal Ajans tarafından üniversitelere dil sınavı tahsis edildikten sonra öğrencilerimize genel bir duyuru yapılacak ve sınav linkleri bilgiedu.net uzantılı adreslerinize gönderilecektir. Sınavların belli bir süre içinde tamamlanması gerektiği için mailinizi ve yapacağımız duyuruları takip etmenizi rica ediyoruz.