Erasmus Staj Hareketliliği Başvuru Sonuçları

güncelleme: yayınlama:

Değerli Öğrencilerimiz,

Aşağıda bulabileceğiniz Erasmus Staj Hareketliliği yerleştirme listesinde yer alan öğrencilerimiz, İstanbul Bilgi Üniversitesi aday öğrencisi olarak staj yapmak üzere bir kuruma yerleştirilmiştir. Yerleştirme listemizde yer alan öğrencilerimiz staj hareketliliğini gerçekleştirmeyi kabul ettiklerine dair katılım teyit dilekçesini doldurup imzalayarak 10 Nisan 2017 tarihine kadar merkezimize teslim etmeleri gerekmektedir.

 

Erasmus Staj Hareketliliği Yerleştirme listeleri aşağıda yer almaktadır.

2016-17 Yaz Dönemi Erasmus Staj Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları
2017-18 Akademik Yılı Erasmus Staj Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları

 

Erasmus programı ile bir kurumda staj hareketliliği için yerleşmiş olup öğrencilerimizden, bu hakkından vazgeçmek isteyenler , Erasmus iptal dilekçesini doldurup imzalayarak en geç 10 Nisan 2017 tarihine kadar ofisimize iletmelidirler. Aksi takdirde, Fakülte Yönetim Kurulu’ndan kendileri için gidecekleri döneme ait izin kararı çıkacağından, iptal ettikleri dönemde ders seçemeyeceklerdir.

 

Takvim açısından 2017-18 akademik yılı içerisinde staj yapacak öğrencilerimizin listesi, Erasmus Staj Programı öğrencilerimizin hibe almaya hak kazandıklarına yönelik bir liste olmayıp yalnızca Erasmus Değişim programı kapsamında yerleştirildiklerini göstermektedir. Öğrencilerimizin hepsinin hibe alması garanti değildir. Hibe almaya hak kazanacak öğrencilerimizin hibe haklarından feragat etme hakları bulunmaktadır. Hibe çıkması durumunda öncelikle kurallar gereği ilk etapta tüm öğrencilerimiz minimum 2 ay üzerinden hibelendirilecektir. Daha sonra ek hibe başvurumuz olumlu sonuçlanır ise kalan süreler için tekrar bir değerlendirme yapılıp hibe tahsisatı yapılabilir

 

Takvim açısından 2017 yaz döneminde staj yapacak öğrencilerimiz  bir önceki akademik yıldan kalan bütçe sebebiyle maksimum 3 aylık hibe alacaklardır.

 

Tarihi daha sonra duyurulacak olan ve staj programı ilgili tüm süreç hakkında bilgi paylaşımını gerçekleştireceğimiz ORYANTASYON PROGRAMINA katılım tüm yerleşmiş öğrencilerimiz için ZORUNLUDUR. Bu programa katılmadığınız takdirde, ihtiyacınız olan pek çok bilgiyi kaçırabilir ve değişim hareketliliğiniz sırasında zorluk yaşayabilirsiniz.