BİLGEK Bilim ve AR-GE Takımları projesi

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi önderliğinde BİLGİ’li Genç Bilim Elçileri Kulübü tarafından düzenlenen projelerde yer alacak Bilim Takımları ve AR-GE Takımları’na katılmak üzere tüm lisans öğrencileri davetlidir.

Hazırlık ve 1. sınıf öğrencileri; Başvuru Formu’nda katılmak isteyecekleri projeleri seçerek Bilim Takımları’na başvurabilirler. Seçimlerden sonra oluşturulan bu takımlar, Bilim Kurulu’ndaki danışmanların desteğiyle seçtikleri projeleri 2019 Bahar Dönemi'nin sonuna kadar Üniversitemizin laboratuvarlarında gerçekleştirmek için çalışmalara başlayacaktır.

2., 3. ve 4. sınıflar da yine Başvuru Formu’nda katılmak isteyecekleri projeleri seçerek Araştırma-Geliştirme Takımları’na başvurabilirler. Seçimlerin sonunda oluşturulan bu takımlar, Üniversitemizin öğretim elemanlarından alacakları danışmanlıkla katıldıkları bu takımların projelerini gerçekleştirmek için çalışmalara başlayacaktır.

Son başvuru tarihi: 31 Ekim 2018

Projelerle ilgili detaylı bilgi ve sorularınız için: bilgi.bilgek@gmail.com