“Bir Gün CEO” Programı başvuruları

Odgers Berndtson uluslararası yönetici araştırma uzmanlarının deneyimleri ışığında yürütülen "Bir Gün CEO" Programı, edindikleri akademik eğitimi gerçek dünyada uygularken, kariyerlerine adım atacakları araç ve becerileri kazanma fırsatını da yakalayacak genç liderleri, özel sektörün önde gelen CEO’ları ile bir araya getiriyor.

Odgers Berndtson, başvuru yapan 3., 4. yıl lisans veya yüksek lisans öğrencisini değerlendirme sürecinden geçirerek liderlik potansiyeline sahip öğrencileri belirleyecek, her birinin bir tam günü kendisiyle eşleştirilen 'rol modeli'; Türkiye'nin önde gelen şirketlerinde görev alan bir CEO ile birlikte geçirmesini sağlayarak, CEO ile birlikte özel olarak tasarlanmış bir iş gününe onları 'konuk' edecektir.

Adaylık kriterleri:

• Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
• 2018-2019 öğretim yılında gerek yurtiçi, gerekse yurtdışındaki herhangi bir üniversitenin sosyal bilimler ve mühendislik fakültelerinin 3. sınıf, 4. sınıf veya yüksek lisans öğrencisi olmak
• 4 üzerinden 2.5 (100 üzerinden 70) veya üzeri not ortalamasına sahip olmak
• İyi derecede İngilizce bilmek (hem yazma hem konuşma)
• Akademik başarının yanı sıra müzik, spor, sanat gibi farklı disiplinlerde deneyim edinmiş veya sosyal / kültürel aktivitelerde sorumluluk almış olmak
• Birlikte çalışıp üretmeye yatkın, önyargısız, yapıcı ve çözümün parçası olmaya odaklı yaklaşıma sahip olmak
• Etkin muhakeme, soru sorma ve sorgulama kapasitesi ile yerinde ve objektif değerlendirmeler yapabilen, fikir almaya, öğrenmeye ve araştırmaya açık olmak
• Bireysel farkındalığı olan ve geribildirime açık olmak
• Kaynaklarını iyi planlayabilmek, sonuca ulaşmak için odaklanabilmek
• Aday gösterildiği kurumdan en az 2 referans ile başvurmak

Son başvuru tarihi: 15 Kasım 2019