Görevli Öğrenci Programı’ndan Duyuru

(Kısmi Zamanlı Statüde Öğrenci Çalıştırma)

2018-2019 Görevli Öğrenci Programı çerçevesinde, kadro açılan birimlerde görev almak isteyen ve BİLGİ içinde başka birimde çalışmayan  öğrencilerin başvuruları 11 Aralık 2018 saat 14.00’e kadar alınacaktır. Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanlık Ofisi, Müzik Bölümü ve İletişim Fakültesi/alt_lab için son başvuru tarihi 12 Aralık 2018 saat 14.00’tür.

İlgilenen öğrencilerin açıklama metnini okuduktan sonra, doldurdukları başvuru formlarını, Görevli Öğrenci Programı Ofisi (santralistanbul Kampüsü, ÇSM-109)’ne bizzat kontrol ettirerek, kısa bir görüşme ile teslim etmeleri gerekmektedir.

Gün içinde başvurular ve işlemler için ofis saatleri  saat 09.00-12.30 ve 13.30 -16.00 arasıdır.

Son başvuru tarihinde ise saat 14.00’e kadar  işlem yapılmaktadır.

Başvuru Formu ve Açıklama Metni için lütfen tıklayınız.

Başvuru Formu iki şekilde doldurulabilir: 1. Formun çıktısı alınıp elle doldurulabilir. 2. İnternet tarayıcısı ve Adobe Acrobat üzerinden dijital olarak doldurulabilir (çıktısı alınıp imzalanmalıdır).