Finansal Ekonomi Yüksek Lisans Programı CFA Enstitüsü Üniversite Üyelik Programı'nın katılımcısı oldu.

Finansal Ekonomi Yüksek Lisans Programı, CFA Enstitüsü (Chartered Financial Analyst Institute) Üniversite Üyelik Programı’nın bir katılımcısı oldu.

Uluslararası alanda kabul gören CFA (Chartered Financial Analyst) unvanı, Londra merkezli CFA Enstitüsü tarafından uygulanan üç aşamalı bir sınav sonucuyla finans alanındaki profesyonellere verilen en prestijli unvanlardan biridir.

Finansal Ekonomi-CFA Program müfredatı güçlü bir temel sağlamak için akademik teori, mevcut piyasa uygulamaları, etik ve profesyonel standartları, ileri yatırım analizi, portföy yönetimi gibi kariyerin tüm aşamalarında kullanılabilir becerileri kapsar. Ders programı, CFA müfredatının %70’ini kapsar ve öğrencilere CFA sınavları hazırlığı için en uygun içeriği sunar.

Finansal Ekonomi-CFA öğrencileri, her yıl CFA Sınavları için sınırlı sayıda öğrenci için sağlanan bursu almaya hak kazanabilirler.

Daha fazla bilgi için: https://finans.bilgi.edu.tr/tr/

Görseller