Spor Yöneticiliği öğrencileri için Sportsnet Group toplantısı

Spor Yöneticiliği Lisans Programı öğrencilerinin 1 Temmuz 2015 Çarşamba günü Sportsnet Group'ta yapılacak toplantı saatleri için tıklayın.

Spor Yöneticiliği Lisans Programı Özel Yetenek  yazılı sınav ve mülakata katılan tüm öğrenciler ile Sportsnet Group' da 1 Temmuz 2015 Çarşamba günü bir toplantı yapılacaktır. Toplantı saatleri  listesi için tıklayın
Öğrencilerin toplantı saatinden 15 dakika önce Sportsnet Group'da hazır bulunmaları gerekmektedir.   Sporsnet Group Açık Adresi:
Ahi Evran Caddesi Ata Center No: 1 Kat: G1 Maslak/ İstanbul                                                                                                                                 Sınav sonuçları 2 Temmuz Perşembe 17.00'den sonra ilan edilecektir.