2019-2020 Akademik Yılı Erasmus+ İngilizce Dil Sınavı Sonuçları

güncelleme: yayınlama:

Değerli Öğrencilerimiz,

2019-2020 Akademik Yılı Erasmus Değişim Programları başvuru çağrımız kapsamında başvuran öğrencilerimiz için düzenlenen, İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı sonuçları için tıklayınız.

Başvuru çağrılarımızda da belirtildiği üzere Öğrenim Hareketliliği için 70, Staj Hareketliliği için 60 ve üzeri puan almış olan öğrencilerimiz başarılı olarak kabul edilmektedir.

Yerleştirme sonuçları 4 Mart 2019 tarihinde sadece web sitemizde duyurulacaktır. Tüm öğrencilerimiz Erasmus Ofisi duyurularını, takvimimizi ve varsa gerekli belgeleri takip etmekle yükümlüdürler. 2019-2020 Akademik Yılı Erasmus Takvimi için tıklayınız.  

Sınav sonuçlarına itirazı olan öğrencilerimiz, itiraz dilekçelerini 22 - 25 Şubat 2019 tarihlerinde Kuştepe Yeni Bina BZ 09 No’lu ofise teslim edebilirler veya Burcu Karataş’a burcu.karatas@bilgi.edu.tr  veya Elif Kibar elif.kibar@bilgi.edu.tr  e-mail atabilirler. 

Örnek itiraz dilekçesi belgesi için TIKLAYINIZ

Erasmus+ Programları başvurularında kullanılan  BİLET 2/ BİLET 3/ LEVEL 5 AT sınavlarının Yabancı Diller tarafından onaylı sonuçları için lütfen aşağıdaki linkleri inceliyiniz: 

Öğrenim Hareketliliği ve Staj Hareketliliği

Erasmus Ofisi