2018-2019 Akademik yılı Erasmus+ Staj Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları

güncelleme: yayınlama:

Erasmus+ Staj Hareketililiği Başvuru Sonucu için Tıklayınız.

Lütfen aşağıdaki bilgileri sonuna kadar okuyunuz. Aşağıdaki bilgilerin içerdiği prosedürün takibinden öğrencilerimiz sorumludur.   

  •  Listelerde bulunan öğrencilerimiz, Erasmus+ Staj Hareketliliği Kapsamında yerleştirilmeye hak kazanmıştır.
  • Ekli liste, Erasmus Değişim öğrencilerimizin hibe almaya hak kazandıklarına yönelik bir liste olmayıp yalnızca Erasmus Değişim programı kapsamında yerleştirildiklerini göstermektedir. Öğrencilerimize daha önce bilgi verildiği üzere tüm öğrencilerimizin hibe alması Erasmus+ Komisyonu tarafından onaylandıktan sonra  (bu tarih net değildir, bilgi geldiğinde toplu bilgilendirme yapılacaktır) belli olacaktır.
  • 12.04.2019 tarihine kadar Erasmus+ Staj Hareketliliği katılım hakkından vazgeçmek isteyen öğrencilerin vazgeçme dilekçelerini iletmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra vazgeçen öğrencilerimizden bir sonraki Erasmus+ başvurularında -10 puan uygulanacaktır.


Tarihi daha sonra duyurulacak olan ve Erasmus Değişim Programınızla ilgili tüm süreçler hakkında bilgi paylaşımını gerçekleştireceğimiz ORYANTASYON PROGRAMINA katılım tüm yerleşmiş öğrencilerimiz için ZORUNLUDUR. Oryantasyon Programına katılım gerçekleştirmeyen öğrencilerden önümüzdeki başvurularından -5 puan uygulanacaktır. Bu programa katılmadığınız takdirde, ihtiyacınız olan pek çok bilgiyi kaçırabilir ve değişim hareketliliğiniz sırasında zorluk yaşayabilirsiniz.