Büke Boşnak Aytaç Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde Dr. Öğr. Üyesi olarak çalışmaya başladı.

2018 Eylül ayında İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’ne yeni bir öğretim üyesi katıldı. Dr. Öğr. Üyesi Büke Boşnak Aytaç, lisans derecesini Essex Üniversitesi’nde (İngiltere), yüksek lisans derecesini London School of Economic and Political Science’da (İngiltere) ve doktora derecesini Eberhard Karls Tübingen Üniversitesi’nde (Almanya) tamamladı. Kendisi Avrupa Birliği, sivil toplum kuruluşları, toplumsal cinsiyet, çevre politikası ve insan hakları konusunda çalışıyor. Hocamız, bölümüzde çalışma alanlarıyla ilgili dersler vermekte ve araştırmalarını yürütüyor. Kendisine hoş geldiniz diyoruz.

Görseller